21 / 05 / 2024

Nihat Aslantaş küçük daire açıklaması

Nihat Aslantaş küçük daire açıklaması

Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor..

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Kurban Bayramı'nda 3 milyonun üzerinde küçükbaş kurbanlık satıldı!

TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada bu yıl da Kurban Bayramı'nda vatandaşların küçükbaş kurbanlıklara yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek "Ülke genelinde bu sene 3 milyonun üzerinde küçükbaş hayvan kurban edildi." şeklinde konuştu.

Akser Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akser Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Özçelebidir ve Turgay Yüzükcü ortaklığında kuruldu.

Nht Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nht Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tek tarafından kuruldu.

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih İpek ve Nihat Üçtepe ortaklığında kuruldu.

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nihat Tanfer ve Talat Mehmet Tanfer ortaklığında kuruldu.

Kırmızı et üretiminde bomba gelişme! Et fiyatları düşecek mi?

Kırmızı et fiyatları Türkiye gündeminden düşmek bilmiyor. Son olarak zam geleceği konuşulan kırmızı et için şimdi ise indirim haberleri geliyor. TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik, kırmızı et üretimde küçükbaş hayvancılığın payının artmasının uygun fiyatlardan et tüketmesine vesile olacağını söyledi

Doctic Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Doctic Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Can Sönmez, Murat Yılmaz, Mustafa Nihat Sütlaş ortaklığında kuruldu.

14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "14 maddede site yönetimlerinde sıkça yapılan hataların kaynağı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Masal Enerji Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Enerji Danışmanlık Sanayi Ticaret Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Kızıl ve Serhan Kızıl tarafından kuruldu.

Nihat Aslantaş küçük daire açıklaması Haberi

Nihat Aslantaş küçük daire açıklaması

Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor. 

Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, rezidanslarm yer aldığı çok katlı modern konut projelerinin üstün teknik nitelikler yanında birçok sosyal donatıya sahip olduğuna dikkati çekti. Küçük dairelerin fiyat açısından sağladığı çok büyük avantaj yanında yaşam maliyeti açısından da tasarruflu olduğunu vurgulayan Aslantaş, şöyle devam etti: "Genç çiftlerin, daha evlenir evlenmez 150-250 metrekarelik büyük konutlarda yaşama dönemi geride kalıyor. Yalnız yaşayanlar, öğrenciler, çocuksuz ya da bir çocuklu aileler de küçük tip daire istiyor. Çünkü, insanlar kullanmadıkları alanlar için önemli miktarda paralar ödemek, sonra da bu alanların donanımı, ısıtması, soğutması gibi giderler için boşuna masraf yapmak, temizliği için de zaman harcamak istemiyor....