30 / 04 / 2024

Nihat Ergün körfez belediyesi hizmet binası açılış

Nihat Ergün körfez belediyesi hizmet binası açılış

Körfez Belediyesi Hizmet Binası, Körfez Belediyesi önü battı-çıktı köprülü kavşak ve Körfez Belediyesi Otoparkı'nın resmi açılışı dün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün de katılımı ile yapıldı...

TOKİ Kocaeli projesi için beklenen tarih geldi! Körfez'e tam 520 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Körfez projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Kocaeli Körfez projesinde 520 konut yer alacak.

Yeşil Plaza'nın yüzde 50'si Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Yeşil Plaza'nın şirket hissesine denk düşen yüzde 50'lik payının Körfez Enerji Sanayi'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satıştan elde edilecek gelirle şirket banka kredilerinin ödenmesine karar verildi.

Yeşil Plaza 212 milyon TL'ye Körfez Enerji'ye satıldı!

Yeşil GYO, Zeytinburnu'nda bulunan yüzde 50 hissesine sahip olduğu 37 bin 50 metrekarelik Yeşil Plaza'nın Körfez Enerji San. Ve Tic. A.Ş.'ye 212 milyon TL bedelle satılmasına ve bu satış tutarının tamamı ile şirketin banka kredilerinin ödenmesine karar verdi. 

Nihat Sedat Denge, Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi Osman Baydoğan'ın istifası nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine Nihat Sedat Denge'nin atanmasına karar verildi...

Barış Demir Yolu ile İsrail ve Ürdün Körfez ülkelerine bağlanacak!

İsrail Ulaştırma Bakanı Yisrael Katz, Umman'da gerçekleşen Uluslararası Ulaştırma Konferansı'nda konuştu. Katz, İsrail, Ürdün ve Körfez ülkelerini birbirine bağlayacak 'Barış Demir Yolu Projesi'nin tanıtımını yaptı.

Körfez'de Türk inşaat yatırımları azalacak mı?

Katar krizi Türkiye’deki yatırımcıları endişelendiriyor. Türkiye’de hız kazanan müteahhitlik sektörünün Körfez'de inşaat projelerinin askıya alınmasıyla yavaşlaması bekleniyor.

Türk müteahhitlere Körfez köprüsü daveti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez turundan ekonomik alanda çok sayıda işbirliği kararı alındı. S. Arabistan ve Bahreyn arasında yapılacak 2’nci köprü projesine Türk firmaları davet edilecek.

İşadamları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez ziyaretine odaklandı!

İşadamları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın üç Körfez ülkesine ziyaretine odaklandı. Pazar günü başlayacak, dört günlük ziyarette Erdoğan’a çok sayıda işadamı da eşlik edecek.

Erhan Aydın Körfez GYO'dan ayrıldı!

Körfez GYO Mali İşler Müdürü, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve B grubu imza yetkilisi olan Erhan Aydın görevinden istifa ederek ayrıldı.

Cengiz Ergün'den Kuyucak'a asfalt sözü!

Sık sık ilçeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit eden ve Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç’a bağlı Kuyucak Mahallesi’ne ziyarette bulundu.

İzmirliler Körfez Tüp Geçit Projesi'ne hazır!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın, ‘Körfez Tüp Geçit Projesi’ni İzmirlilerin tartışıp fikirlerini söylemesi yolundaki çağrısı yanıt buldu. İzmir Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, “Kamuoyu İzmir’e çağ atlatacak bu projeye hazır” dedi

Erhan Aydın, Körfez GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu'nun 23 Aralık 2015 tarihli ve 130 sayılı kararı ile Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Erhan Aydın oldu.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde 220 halattan 144'ünün montajı tamamlandı!

Dünyanın en büyük orta açıklığa sahip 4'üncü asma köprüsü olma özelliğini taşıyacak İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde tabliyelerin takılması için son aşamalardan biri olan 220 halattan 144'ünün montajı tamamlandı.

Nihat Ergün körfez belediyesi hizmet binası açılış Haberi

Nihat Ergün körfez belediyesi hizmet binası açılış

Körfez Belediyesi Hizmet Binası, Körfez Belediyesi önü battı-çıktı köprülü kavşak ve Körfez Belediyesi Otoparkı'nın resmi açılışı dün Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün'ün de katılımı ile yapıldı. Açılış törenine; Vali Ercan Topaca, Büyııkşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büytıkşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygiin, Ilyas Şeker, Ak Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tııncel, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Aydınlık ve çok sayıda davetli katıldı. 


DAĞINIK HİZMET VERİYORDUK

Program 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından açılış konuşmasını yapmak üzere ilk olarak sözü alan Körfez Belediye...