03 / 05 / 2024

Nihat Hatipoğlu kaçak otel

Nihat Hatipoğlu kaçak otel

Televizyonda İslam dini ile ilgili programlar yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki Ayasultan oteli 'kaçak' çıktı. Otelin kaçak olduğu doğrulandı..

CHP İl Başkanına ait olduğu ortaya çıkmıştı! Kaçak yapıya 1 milyon 300 bin TL'lik ceza kesildi! 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun İzmir Narlıdere Sahilevleri’nde mühürlenen kaçak yapısına rekor ceza kesildi. Narlıdere Belediyesi encümeni izinsiz ve ruhsata aykırı işlemler için 1 milyon 300 bin Türk Lirası fatura çıkarttı. 

Kaçak inşaat yapmıştı: Cafer Mahiroğlu, kaçak bölümü mühendisin habersiz yaptığını söyledi!

Halk Tv patronu Cafer Mahiroğlu'nun İstanbul Boğazı manzaralı Sarıyer'deki 300 metrekarelik villasına 400 metrekare kaçak bölüm ilave etmesine ilişkin yeni açıklaması ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Canan Kaftancıoğlu'na kaçak tadilat suçlaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun İstanbul İl Başkanlığı’nın satın aldığı yeni binasında imar yönetmeliğine aykırı bir şekilde kaçak tadilat yaptığı iddia edildi.

İBB'nin Atatürk Parkı'ndaki kaçak yapıları için soru önergesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi AK Partili Saim Kadıoğlu, Atatürk Parkı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen kaçak yapılar hakkında soru önergesi talebinde bulunuldu.

Kemer'de kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde kaçak yapıların yıkımı sürüyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, ilçede kaçak yapılarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Antalya Kemer'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada Antalya Kemer'de yer alan kaçak yapıların yıkıldığını söyledi.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Antalya Adrasan'daki kaçak yapılar yıkılıyor! 

Anlatya Adrasan'da kaçak binalar yıkılmaya başlandı. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, yıkıma devam edileceğini ve Adrasan'da kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceğini ifade etti...

Kemer’de kaçak yapılaşmaya taviz yok!

İmar kanunu kapsamında ilgili maddede cezaların arttığı söyleyen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Kemer’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz. Yasalar ne diyorsa onu uygulayacağız'' diye konuştu. 

Kaçak yapı tespitine denetçi drone çözümü!

Kısa sürede hayatımızın her alanında kullanıma giren drone, kaçak yapı tespitinde de kullanılabileceğini söyleyen Mimar Nihat Şen, ilçe belediyelerinin 6 ayda bir drone ile çekim yapıp karşılaştırmada kaçağı yakalayabileceğini söyledi...

Karadeniz'de kaçak yapılarla mücadele TBMM'de!

Karadeniz Bölgesi'nde mera ve yayla alanlarında kaçak yapılarla mücadele meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nihat Hatipoğlu kaçak otel Haberi

Nihat Hatipoğlu kaçak otel

Televizyonda İslam dini ile ilgili programlar yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki Ayasultan oteli 'kaçak' çıktı. İstanbul 4 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Kumlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdiği bilgi notunda otelin kaçak olduğunu doğruladı. 


Hatipoğlu'nun Sultanahmet'te bir binayı 4.5 milyon liraya aldığı ve 3 yıllık inşaat çalışmasının ardından Aya Sultan adını verdiği otelini 2012'de hizmete açtığı, önceki binanın 12.5 metre olan yüksekliğinin otele dönüştüğünde 15.5 metreye ulaştığı iddia edilmişti. Tüm bu çalışmalar Koruma Kurulu'ndan izin alınmadan yapılmıştı. Hatipoğlu otelinin kaçak olması ile ilgili şöyle konuşmuştu: "Şu otelde kaçak bir kat var gibi yalan, dolan ve iftira dolu haberlerle bütün bu hizmetleri akamete uğratmaya çabalayanlar var. Bu mekan alındığında 4 katlı, bugün 4 katlıdır. İşte belgesi. Yalan söylediler." Ancak Hatipoğlu'nun otelinin...