13 / 05 / 2024

Nihat Ömeroğlu Orman Kanunu değişiklik

Nihat Ömeroğlu Orman Kanunu değişiklik

Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu, devlet ormanı bulunan köylerde ihtiyaç sahibi hane reislerinin, orman köylülerine tanınan haklardan yararlandırılması amacı ile Orman Kanunu 'nda değişiklik yapılmasını istedi

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Sanayiciler de İstanbul'dan kaçıyor! Megakentin 300-400 kilometre çevresindeki illere talep arttı!

İSİFED Başkanı Muammer Ömeroğlu, maliyet artışları ve beklenen depremin ardından sanayicilerin İstanbul'u bırakarak Anadolu'da yer aradığını dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Avrasyam Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Çamurlu ve Mehmet Ömeroğlu ortaklığında kuruldu.

Yaşananlar kader mi, akılsızlık ve fırsatçılık mı? Erdoğan, ‘kader’ dedi, Nihat Hatipoğlu çok farkı konuştu!

Türkiye’de yaşanan büyük deprem felaketi kimileri için kader, kimileri içinse ihmalkarlık ve rant düşkünlüğü olarak ifade ediliyor. Deprem nedeniyle özel program yapan Nihat Hatipoğlu, deprem kader mi sorusuna net cevap verdi.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazdaloğlu Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Özer Karaböberli tarafından kuruldu.

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömeroğlu Hafriyat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Saadettin Işık tarafından kuruldu.

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yay Sistem İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Kuru, Murat Ömeroğlu, Yakup Demirer ve Yusuf Yıldırım ortaklığında kuruldu.

İş GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

İş GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye aday listesinin Prof. Dr. Arzu Erdem, Haluk Büyükbaş ve Sayın Nihat Uzunoğlu'ndan oluşmasına karar verildi.

Çolakoğlu Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Reklam Petrol Orman Ürünleri Paz.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Reklam Petrol Orman Ürünleri Paz.Tic.Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL Özcan Çolak tarafından kuruldu.

Arem Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arem Elektrik Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Arasoğlu tarafından kuruldu.

Sach İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sach İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Hacıömeroğlu tarafından kuruldu.

Nihat Ömeroğlu Orman Kanunu değişiklik Haberi

Nihat Ömeroğlu Orman Kanunu değişiklik


Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu, devlet ormanı bulunan köylerde, köy nüfusuna kayıtlı olmayan ancak kanunla belirlenecek bir süre devamlı burada oturan ihtiyaç sahibi hane reislerinin, orman köylülerine tanınan haklardan yararlandırılması için Orman Kanunu'nda değişiklik yapılmasını istedi.


Orman köyünde devamlı ikamet etmelerine rağmen köy nüfusuna kayıtlı olmayan, ilgili kanunda yapılan değişiklik nedeniyle ikametlerini de buraya aldıramayan köylüler, köy nüfusuna kayıtlı kişilere tanınan haklardan yararlanma talebiyle Kamu Denetçiliği Kurumuna başvurdu.


Kamu Başdenetçisi Ömeroğlu'nun başvuruyla ilgili kararında, Anayasa'nın "Ormanların korunması ve geliştirilmesi" başlıklı 169. maddesi ile "Orman köylüsünün korunması" başlıklı 170. maddesinde yer alan hükümlerin, Anayasal düzeyde orman ve orman köylüsüne büyük önem verildiğini gösterdiği...