08 / 05 / 2024

Nihat Özdemirin annesi vefat mı etti

Nihat Özdemirin annesi vefat mı etti

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir bu sabah saatlerinde Güven Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Özdemir'in cenazesi, Kocatepe Camisi'nde kılınacak öğle namazının ardından kaldırılacak.

Nihat Özdemir'in acı günü! Annesi Nezahat Özdemir vefat etti!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Cenazesi, cumartesi Kocatepe Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Nihat Zeybekçi: Faiz indiriminde korkak davrandık!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkez Bankasının faiz politikasına ilişkin, "Faiz indiriminde korkak davrandık. Gereksiz şekilde bu ülkenin ekonomisinin bu maliyete katlanmasına sebep olduk" dedi.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerin elinden tutacağız!

Nihat Zeybekci, "Köprü inşaatının İngiliz müteahhitlere verilmesi. Biz de hükümet olarak müteahhitlerin elinden tutacağız, tüm dünyadaki projeleri tek tek kovalayacağız." dedi.

Nihat Aslantaş: Konutta trend az maliyetle konforlu yaşam!

Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, “Daha az maliyetle konforlu yaşamak isteyenler

Nihat Sazlıgöl kimdir?

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Nihat Zeybekci: Faizler derhal inmeli!

Nihat Zeybekci katıldığı bir televizyon programında faizlerle ilgili konuştu. Zeybekci, "Türkiye'nin derhal faiz indirimleri görmesi lazım. Enflasyon beklentisi yüzde 5'ler seviyesinde faizlerde de yüzde 6 seviyesi inebileceğimiz yeri gösterir" dedi.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerimiz cari açığı azaltıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk müteahhitlik sektörünün 2014 yılını da başarılı bir şekilde tamamladığını. 2014 yılında yurtdışında 22.5 milyar dolarlık proje üstlendiğini belirtti.

Nihat Zeybekci: Sath-ı ticaret ve ekonomi vardır!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " Ticaret ve ekonomide de hatt-ı ticaret ve ekonomi yoktur, sath-ı ticaret ve ekonomi vardır. Bu satıh da bütün dünyadır " dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye 2014'te ihracatta tarihi bir rekor kırdı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 2 Ocak 2014'teki TİM toplantısında, 2013'ün ihracat rakamlarıyla ilgili manzaranın parlak olmadığını, aşağıya doğru birkaç yüz milyon dolarlık düşüş olan ihracat rakamlarını kamuoyuyla paylaştıklarını belirtti.

Nihat Yıldız İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Yıldız İç Mimarlık Anonim Şirketi, Beyhan Yıldız Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Aralık'ta Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Nihat Zeybekci: 2014 sonunda büyüme oranı yüzde 3.3 olacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, büyümenin yıl sonu itibariyle yüzde 3,3 seviyesinde olacağını söyledi. Zeybekci düzenlediği basın toplantısında, "Büyüme yıl sonu itibariyle revize edilen Orta Vadeli Program'a uygun olarak gerçekleşecek" dedi...

Mimar Nihat Güner vefat etti!

Mimar Profesör Nihat Güner vefat etti. Nihat Güner'in cenazesi 25.12.204 Perşembe günü (bugün) saat 10:30'da öğle namazına müteakip Şişli Camii'nden kaldırılacaktır.

Nihat Özdemirin annesi vefat mı etti Haberi

Nihat Özdemirin annesi vefat mı etti

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir (91) bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti. 


Edinilen bilgiye göre, Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir (91),  bu sabah saatlerinde Güven Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.


Özdemir'in cenazesi, cumartesi Kocatepe Camisi'nde öğle vakti kılınacak namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.


Karar



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir'in annesi Nezahat Özdemir (91) vefat etti.


Nihat Özdemir’in eşi Gülseren Özdemir de geçen aylarda rahatsızlığı yüzünden bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını...