18 / 05 / 2024

Nihat Zeybekci 16/9

Nihat Zeybekci 16/9

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 16:9 projesinin tıraşlanacak bölümünden aldığı iki daireyi Danıştay’ın kararı öncesi satmış. Zeybekci, “İki daire aldığımda vekil bile değildim. Şirketin bulduğu alıcıya sattım. Dolar bazında zarar ettim” dedi.

Tekirdağ'da 16.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muratlı İcra Dairesi Tekirdağ Muratlı'da yer alan arsayı 16 milyon 940 bin 875 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 16.9 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Gaziantep İcra Dairesi Gaziantep'te yer alan 3 katlı iş yerini 16 milyon 872 bin 25 TL bedelle satışa çıkardı.

İdealist GYO, İdealist Cadde'den 16.9 milyon TL'ye 9 ticari ünite satın aldı!

İdealist GYO, Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan İdealist Cadde projesindeki 9 adet ticari üniteyi 16 milyon 965 bin TL'ye satın aldı. 

Diyarbakır Sur'da 16.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Sur Belediyesi, Diyarbakır Sur'da yer alan 2 adet arsayı 16 milyon 898 bin 282 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 16.9 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Gaziantep Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Gaziantep Şahinbey ve Şehitkamil'de yer alan 5 adet arsayı 16 milyon 937 bin 823 TL bedelle satışa çıkardı.

9 maddede sitelerin yönetimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede sitelerin yönetimi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede konut sitesi yönetim tasarımı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

9 maddede site yönetimlerinde denetim!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede site yönetimlerinde denetim" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

9 maddede site yöntemlerinde denetim!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "9 maddede site yöntemlerinde denetim" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

ABD'de konut başlangıçları Aralık'ta yüzde 16.9 arttı!

ABD'de konut başlangıçları Aralık ayında 13 yılın zirvesine çıktı. Resmi verilere göre konut başlangıçları aylık yüzde 16.9 artış gösterdi.

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi olan Denizli Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Nihat Zeybekci 16/9 Haberi

Nihat Zeybekci 16/9


Danıştay'ın “tıraşlayın” kararı verdiği İstanbul’daki 16:9 kulelerinden iki daire almasıyla gündeme gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, sözleriyle siluet tartışmasının başlamasının ardından dairelerine bir daha gitmediğini, birkaç ay önce de şirketin bulduğu alıcıya sattığını açıkladı. 

Zeybekci, hukuki bir sorunu olmamasına rağmen “Çorbaya sinek düşmesine benzer bir durum ortaya çıkması nedeniyle” daireleri dolar bazında zarar ederek elden çıkardığını söyledi. Zeybekci’nin daireleri Danıştay’ın ‘tıraşlayın’ dediği bölümü içeren A Blok 32. katta yer alıyor. 


ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Erdoğan 18 Nisan 2013’te, İstanbul’da milletvekilleriyle buluşmasında, dikey yapılaşma konusundaki görüşlerini dile getirmiş ve Zeytinburnu’ndaki 16:9 kulelerine ilişkin, “O binaların sahibini (Mesut Toprak) tanıyordum. Kendisiyle konuştum, ‘tıraşlayın’ dedim. Yapacaklarını bekliyordum ama baktım ki hiçbir şey yapmadılar. O nedenle çok kırıldım. Şimdi o insanla konuşmuyorum” demişti. İstanbul...