30 / 04 / 2024

Nihat Zeybekci açıklama

Nihat Zeybekci açıklama

Nihat Zeybekci katıldığı bir televizyon programında faizlerle ilgili konuştu. Zeybekci, "Türkiye'nin derhal faiz indirimleri görmesi lazım. Enflasyon beklentisi yüzde 5'ler seviyesinde faizlerde de yüzde 6 seviyesi inebileceğimiz yeri gösterir" dedi.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerimiz cari açığı azaltıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk müteahhitlik sektörünün 2014 yılını da başarılı bir şekilde tamamladığını. 2014 yılında yurtdışında 22.5 milyar dolarlık proje üstlendiğini belirtti.

Bakan Zeybekci'den İzmir değerlendirmesi!

AK Parti Bornova İlçe Kongresi'ne katılan Bakan Zeybekci, "Sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacağız. Denizli'den başlayıp Aydın, Muğla ve İzmir'den oluşan bu havzayı AK belediyecilikle tanıştıracağız" dedi

Nihat Zeybekci: Rusya ile farklı ve yeni bir dönem başladı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Rusya Devlet Başkanı Putin'in Ankara ziyaretinde alınan kararları Rus medyasına değerlendirirken; "Rusya ile farklı ve yeni bir dönem başladı" ifadesini kullandı.

Nihat Zeybekci: Alsancak turizm merkezi olmalı!

Nihat Zeybekci; "Alsancak turizm merkezi, kültür merkezi olmalı. Limana yolcu gemilerinin beyaz inciler gibi sıralanması daha güzel olacaktır. Çandarlı Limanı gibi yük limanı olacak. İzmir olarak kovalamamız gereken en önemli proje Çandarlı" dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye'nin enerji alanına 130 milyar avro yatırım yapması gerekiyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci "Türkiye'nin 10 yılda enerji alanına 120-130 milyar avro yatırım yapması gerekiyor. Diğer taraftan ulaştırmada da aynı miktarda bir yatırım yapılması gerekiyor" dedi

Nihat Zeybekci: Yüzde 12-14 arasında faiz kabul edilebilir değil!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye'nin finansmanla ilgili gelecekle ilgili problemlerinin olmayacağına inanıyorum. O yüzden Türkiye'nin gelecekle ilgili endişelerden dolayı katlandığı faizi fazla buluyorum" dedi.

Nihat Zeybekci'den Singapurlu şirketlere yatırım çağrısı!

Türkiye'nin her geçen gün yeni dış yatırımlar için çekim merkezi olmaya devam ettiğini söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Singapurlu şirketlere Türkiye 'ye yatırım çağrısında bulundu...

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Nihat Zeybekci İzmir için hazırladığı projelerini tanıttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini açıkladı. İşte Zeybekci'nin İzmir projeleri...

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Nihat Zeybekci İzmir projelerini açıkladı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için hayata geçireceği projeler hakkında konuştu. Zeybekci, İzmir'de dikey yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi.

Nihat Zeybekci İzmir için projelerini açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ''İzmir'in dünyaya hazırlanması ve kendi hikayesini yazması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde hazırladığımız projeleri İzmirlilerle paylaşacağız'' diye konuştu.

Nihat Zeybekci İzmir projelerini açıkladı!

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, İzmir için planladığı projelerini açıkladı. İşte Nihat Zeybekci'nin projeleri... 

Nihat Zeybekci: ABD’nin çelik vergisine anında misilleme yaparız!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ABD’nin gündeminde olan çelik ithalatına ek vergi konusu ile ilgili açıklamalar yaptı. Zeybekci “Böyle bir şey olursa da karşılığını mutlaka veririz” dedi.

Nihat Zeybekci Tataristan'da Türk fabrikalarını açacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tataristan'da açılacak Türk fabrikalarının açılışını gerçekleştirmek için Kazan'a geldi.

Nihat Zeybekci'den Türkiye Varlık Fonu açıklaması!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Türkiye Varlık Fonu kurulmasına dair teklif, 'İtibarımız var, uluslararası arenada kredibilitemiz var' teklifidir." diye konuştu.

Nihat Zeybekci: Konut kredilerinde faiz oranları düşüyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, enflasyonun iki aydır son 3 yılın en düşük seviyesinde seyretmesinin ardından TCMB de bu hareketi değerlendirdi. Zeybekci, ''Konut kredilerinde ağırlıklı ortalama faiz oranlarında düşüş yaşanmaktadır'' dedi.

Nihat Zeybekci: Denizli'de ve Türkiye'de hizmet destanları yazdık!

Denizli'de DSİ tarafından yapılan projelerin açılış ve temel atma törenlerine katılan Nihat Zeybekci "Denizli'de ve Türkiye'de hizmet destanları yazdık. Yazmaya da devam edeceğiz" dedi

Nihat Zeybekci açıklama Haberi

Nihat Zeybekci açıklama


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'de faizlerin derhal inmesi gerektiğini söyledi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci katıldığı bir televizyon programında faizlerle ilgili konuştu. Zeybekci, "Türkiye'nin derhal faiz indirimleri görmesi lazım. Enflasyon beklentisi yüzde 5'ler seviyesinde faizlerde de yüzde 6 seviyesi inebileceğimiz yeri gösterir" dedi.


Ekonomi Bakanı, "İhracatın desteğinin devamı ve iç talebin de desteğiyle bu yıl büyüme beklentin üzerinde olabilir" diye devam...