29 / 06 / 2024

Nihat Zeybekci aydın projeleri

Nihat Zeybekci aydın projeleri

ADÜ’nün ek binasının temelini atan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temelini atma, hızlı tren ve şehir hastanesi yatırımlarının sözünü verdi.

Nihat Zeybekci: İzmir'in imar yönetmeliğine ihtiyacı var!

Katıldığı canlı yayın programında önemli açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, İzmir için imar yönetmeliği çıkarılması gerektiğini söyledi.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Nihat Zeybekci: Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var!

İzmir'le bağlantısının her dönem devam ettiğini söyleyen AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekci "Bir evim dokuz ilçede de iş yerlerim var" dedi.

Nihat Zeybekci İzmir için hazırladığı projelerini tanıttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini açıkladı. İşte Zeybekci'nin İzmir projeleri...

Nihat Zeybekci İzmir projelerini 4 Şubat'ta açıklayacak!

AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'nin İzmir için günlerdir üzerinde çalıştığı dev projeleri 4 Şubat Pazartesi günü açıklanacak.

Nihat Zeybekci İzmir için projelerini açıklayacak!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ''İzmir'in dünyaya hazırlanması ve kendi hikayesini yazması gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde hazırladığımız projeleri İzmirlilerle paylaşacağız'' diye konuştu.

Nihat Zeybekci: Projelerimizi İzmir'i dinleyerek hazırladık!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, " İzmir'in genel bütün sorunlarını 14 başlık altında belirli bir takvime bağlayan çalışmamız bitti. Şu an onların sunumuyla ilgili hazırlık yapıyoruz. Bu projelerimizi İzmir'i dinleyerek hazırladık" dedi.

Nihat Zeybekci: ABD’nin çelik vergisine anında misilleme yaparız!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ABD’nin gündeminde olan çelik ithalatına ek vergi konusu ile ilgili açıklamalar yaptı. Zeybekci “Böyle bir şey olursa da karşılığını mutlaka veririz” dedi.

Nihat Zeybekci Türk müteahhitlerle Japonya'da görüşecek!

Dün Japonya’nın başkenti Tokyo’ya giden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk müteahhitlik sektörünün önde gelen firmalarıyla Japonya’da temaslarda bulunacak.

Nihat Zeybekci: Libya ile müteahhit sorununu çözeceğiz!

Libya-Türkiye Yatırım ve Kalkınma Konferansı'nda konuşma yapan Nihat Zeybekci, müteahhitlik firmaları ile işveren kuruluşların bir an önce görüştürülmesi gerektiğini söyledi...

Aydın'ın mega projeleri hızlanıyor!

ADÜ’nün ek binasının temelini atan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temelini atma, hızlı tren ve şehir hastanesi yatırımlarının sözünü verdi.

Nihat Zeybekci Tataristan'da Türk fabrikalarını açacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Tataristan'da açılacak Türk fabrikalarının açılışını gerçekleştirmek için Kazan'a geldi.

Nihat Zeybekci: Askeri tesisler yeşil alan olmalı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Ankara’daki askeri alanların tamamı yeşil alanla ilgili. İstanbul ve Ankara’daki bu alanların yeşil alan olarak kazandırılması lazım” dedi.

Nihat Zeybekci aydın projeleri Haberi

Nihat Zeybekci aydın projeleri

Adnan Menderes Üniversitesi'nin temel atma ve açılış törenine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın'a otoyol, hızlı tren ve şehir hastanesi yatırımlarının yapılacağı müjdesini verdi. Zeybekci, Aydın'da ilk olarak ADÜ'ye bağlı Buharkent Meslek Yüksekokulu'nun açılışını yaptı. Buharkent'in ardından Kuyucak'ta partililerle buluşan Zeybekci, daha sonrasında il merkezindeki ADÜ Merkezi Kampus'te törenle ek hastane binası ve sosyal tesislerin temelini attı. Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, üniversite hastanesine 19 bin 500 metrekarelik ek bina inşaatının 2017'de tamamlanacağını belirterek, "Üç binadan oluşacak ve tüp geçitlerle birbirine bağlanacak olan üniversite hastanemizin 600 olan yatak kapasitesi ek binanın tamamlanmasıyla 280'e çıkacak. Hastalara tek kişilik oda imkanı sunacağız. Organ nakillerine başlayacağız" dedi.


Zeybekci, Türkiye'nin hızla büyüyen bir ülke olduğunu belirterek, "Türkiye 2013'te IMF'ye olan borcunu ödeyip o defteri...