13 / 05 / 2024

Nihat Zeybekci seçim açıklaması

Nihat Zeybekci seçim açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: "Yeni dönemde ekonomi yönetiminin listesinin ilk sırasında yoksulluğun ortadan kaldırılması var. Ayrıca Kanal İstanbul, 3'üncü Havalimanı, 3'üncü Köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak. " dedi.

Nihat Zeybekci'den İzmir'e metro müjdesi!

İzmir projelerini anlatan AKP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci  "Önceliğim altyapı olacak. Eş değer öneme sahip bir de trafik var. Metro ve İZBAN ile ulaşım ağı kuracağım. İzmir’e estetik bir dokunuş yapacağım" dedi.

Nihat Zeybekci İzmir için hazırladığı projelerini tanıttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini açıkladı. İşte Zeybekci'nin İzmir projeleri...

Nihat Zeybekci: İzmir Anadolu'nun merkezi olacak!

"İzmir'i tekrardan Anadolu'nun merkezi haline getireceğiz'' diyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, seçim çalışması kapsamında Ödemiş Belediye Kültür Merkezi'nde konuştu. 

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Site yönetimlerinde seçim süreci!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetimlerine seçim süreci" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Nihat Zeybekci: Seçim sonrası vizyon projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Seçim sonrası Kanal İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak."

Abdurrahman Öz seçim beyannamesinde TOKİ'ye yer verdi!

AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz ve AK Parti Aydın milletvekili adayı Hakan Çağlar Erürker ile AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında STK’lara ziyaretlerini sürdürüyor.

Nihat Zeybekci'den mütekabiliyet yasası açıklaması!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin, Türkiye'den konut alan yabancılara vatandaşlık hakkı verilmesine ilişkin açıklamasının ayrıntılarına ulaşıldı.

Çankaya'da muhtarlık binası seçim bürosuna çevrildi!

Çankaya Belediyesi'nin kamu kaynakları ile inşa ettiği 100. Yıl İşçi Blokları Mahallesi Muhtarlığı binası CHP Seçim İrtibat Bürosu'na çevrildi

Nihat Zeybekci: Yabancıya 10 milyar dolarlık konut satacağız!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci yabancılara konut satışının döviz kazandırıcı hizmet kapsamına alınması için bakanlık olarak çalıştıklarını söyledi.

Nihat Zeybekci'den inşaatçılara ortak işler yapın çağrısı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye'nin en önemli ihraç kalemlerinden bir tanesinin konut olduğunu dile getirerek inşaatçılara 'Ortak işler yapın' dedi.

Nesrin Ulema seçim beyannamesinde kentsel dönüşüme yer verdi!

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, partisinin 1 Kasım seçim beyannamesinde toplumun her kesimini kapsayan vaatlerin yer aldığını söyledi.

Saadet Partisi Seçim Beyannamesi'nde imara yer verdi!

Saadet Partisi 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri Seçim Beyannamesi'ni yayınladı. Seçim beyannamesinde "Şehir imar planları yapılırken 1. derece tarım alanları kesinlikle imara açılmayacaktır" deniliyor. İşte Saadet Partisi 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri Seçim B

Nihat Zeybekci seçim açıklaması Haberi

Nihat Zeybekci seçim açıklaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, seçim sonrası dönemi "harman zamanı" olarak nitelendirdi. Zeybekci, "2 Kasım'da ekonomide atılım dönemi yeniden başlayacak" dedi.


Hükümet, büyüme ve istihdam artışını sürdürecek, cari açık ile enflasyonu düşürecek politikalara 1 Kasım'dan sonra yeniden hız verme hazırlığında. Seçim sonrasında ekonomide atılım dönemini yeniden başlatacaklarını belirten Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci bu dönemi "harman zamanı" olarak nitelendirdi. Ekonomide ertelenen birçok konunun yaşama geçirileceğini söyleyen Zeybekci, "Kaybettiklerimizi 2016'da fazlasıyla telafi edeceğiz. İhracattaki artışı 2023 hedefleri için devam ettirmeliyiz. Bütçe fazlası veren, ekonomisi en hızlı büyüyen yedinci ülkeyiz. Tasarruf oranlarında artış yaşanıyor. 2 Kasım'dan itibaren ertelenen her şey yapılacak ve yüzde 5 büyüme hedefi yakalanacak" dedi.


Yeni dönemde ekonomi yönetiminin listesinin ilk sırasında yoksulluğun ortadan kaldırılması var. Ayrıca Kanal İstanbul, 3'üncü Havalimanı, 3'üncü...