02 / 05 / 2024

Abdurrahman Öz seçim beyannamesinde TOKİ'ye yer verdi!

Abdurrahman Öz seçim beyannamesinde TOKİ'ye yer verdi!

AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz ve AK Parti Aydın milletvekili adayı Hakan Çağlar Erürker ile AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında STK’lara ziyaretlerini sürdürüyor.



AK Partililer 1 Kasım öncesi destek turlarına TÜED Nazilli Şubesi ile devam etti. Adaylar Emekliler Derneği üyelerine AK Parti’nin seçim beyannamesini anlatırken, sözlerinin taahhüt niteliğinde olduğunu kaydettiler. Ziyarette TÜED Nazilli Şubesi Başkanı Faruk Baştepe AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz’e  TOKİ  için yaptıkları başvuru hakkında bilgi verdi. Öz ise Nazilli’ye TOKİ kazandırmak adına Başkan Baştepe’ye ellerinden gelen ne varsa yapmaya hazır olduklarının sözünü verdi. 


“Nazilli’ye TOKİ hep beraber mücadelemiz ile gelecek” 


1 Kasım seçimlerinde AK Parti Aydın’dan yeniden aday olan Öz, TÜED’in TOKİ için olan mücadelesine kayıtsız kalmayacaklarını belirtti. Öz, “ TOKİ şahıslar üzerinden değil sendikalar veya sivil toplum kuruluşlarının başvuruları öncülüğünde bir şehre geliyor. Bizde TÜED’in başvurusunun ardından Ankara’da temaslarımızı sıklaştıracağız ve TOKİ’nin Nazilli’ye gelmesini sağlayacağız. Nazilli Tüm Emekliler Derneği’nin uğraşlarının herkese örnek olması gerekir. STK olmak bunu gerektirir. Nazilli’de emeklilerimize TOKİ müjdesini 1 Kasım’dan sonra vereceğiz. Biz söz verir yaparız” diye konuştu. 


“Aydın’dan 3 vekil çıkartamazsak AK Parti iktidar olamaz”


1 Kasım seçimlerinin Türkiye adına çok kritik olduğunu söyleyen Öz, “ Aydın’dan 3 vekil çıkarmamız gerek. AK Parti’de farkın en az olduğu yerlerden biri burası. Aydın’dan 3 vekil çıkaramazsak tek başımıza iktidar olamayız. AK Parti olarak vatandaşlarımızın istikrardan yana olacaklarına inanıyoruz” dedi. 


“Aydın’da MHP’li seçmenlerin emanet oylarına talibiz” 


AK Partili Öz 1 Kasım seçimleri için istikrar adına Aydın’da ki MHP’li seçmene seslendi. Öz, “MHP’li kardeşlerimiz yine MHP’li olsunlar. Biz onlardan HDP’nin CHP’den aldığı gibi Aydın’da emanet oy istiyoruz. MHP’nin Aydın’da 40 bin oyu CHP’nin bin oyuna eşit. Ülkenin istikrarı adına, Aydın’ın geleceği adına bu seçimlik destek versinler. Kazanan Aydın olsun” ifadelerini kullandı. 


Adalet Gazetesi (Aydın)


Geri Dön