17 / 05 / 2024

Abdurrahman Öz seçim beyannamesinde neler var

Abdurrahman Öz seçim beyannamesinde neler var

AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz ve AK Parti Aydın milletvekili adayı Hakan Çağlar Erürker ile AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında STK’lara ziyaretlerini sürdürüyor.

Ünlü ekonomistten korkutan açıklama: Önce Ramazan ardından da seçim zamlarına hazır olun

Akaryakıttan gıdaya, hizmetten giyime tüm tüketim ürünlerinde zamlar hız kesmeden devam ediyor. Evdeki hesap bir türlü çarşıyla tutmuyor.  Ekonomist Şenol Babuşçu zamların devam edeceğini belirterek, Ramazan zamları ardından da seçim zamlarının kapıda olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Afetlere dayanıklı yerleşim yerleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi yeni konferans salonunda AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı ve "Yeni dönemde, afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri kuracağız, şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getireceğiz" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Yüksek Seçim Kurulu 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alıyor! Başvurular 22 Eylül'de başlayacak! Aman kaçırmayın!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılıyor. Söz konusu alım için başvurular 22 Eylül'de başlayacak. İşte YSK 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı ile ilgili detaylar...

Dolarda yeni senaryo! Seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi! 

Milyonların gözü 28 Mayıs seçimlerine çevrildi. Dolar kuru şu günlerde rekor kırarken, yeni senaryo oluştu ve seçim sonrasında doların 30 TL olacağı işaret edildi.  Dolarda son dakika gelişmesi...

3 dev bankadan dolar tahmini: Seçim sonrası dolar resmen fırlayacak!

Bloomberg, bugün yapılan seçimlerden çıkan sonuçtan bağımsız olarak Türk Lirası’nın (TL) yarın değer kaybetmesini beklediğini belirtti. Aynı zamanda, Bank Of America ve Morgan Stanley de seçim sonrası dolar tahminlerini paylaştı.

Elinde altın ve doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş, seçim sonrasında kazananı açıkladı!

Seçim öncesi, altın ve para piyasaları analisti İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarının sorularını yanıtlayarak seçim sonrasında kazanan tarafın hangisi olduğunu açıkladı.

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.

Metin Erbölük gündüz inşaatta, akşam seçim çalışmalarında!

İnşaat ustası olan BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaattaki mesaisini tamamladıktan sonra akşamları seçim çalışmaları düzenliyor.

Feyzullah Yetgin'den erken seçim değerlendirmesi!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, "Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından açıklanan erken seçim kararının tüm milletimize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını diliyoruz." dedi..

Öz Seçkin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Seçkin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seçim Çiçek tarafından kuruldu. 

Seçim sonuçları gayrimenkul sektörüne olumlu yansıyacak!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 1 Kasım seçim sonuçlarını ve gayrimenkul sektörüne yansımalarını değerlendirdi. Ayyıldız, sonuçların sektöre olumlu yansıyacağını söyledi.

Moody's'ten seçim sonuçları açıklaması!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, seçim sonuçlarının kısa vadede siyasi belirsizliği azalttığını belirtti.

İnşaat patronlarından seçim değerlendirmesi!

Türkiye’de yaşanan seçim sürecinin ardından sandıktan siyasi istikrarın çıkmasını Sönmez Aydın, Paşa Karadeniz, Hüseyin Erkanlı ve Hamit Demir değerlendirdi.

Abdurrahman Öz seçim beyannamesinde neler var Haberi

Abdurrahman Öz seçim beyannamesinde neler var

AK Partililer 1 Kasım öncesi destek turlarına TÜED Nazilli Şubesi ile devam etti. Adaylar Emekliler Derneği üyelerine AK Parti’nin seçim beyannamesini anlatırken, sözlerinin taahhüt niteliğinde olduğunu kaydettiler. Ziyarette TÜED Nazilli Şubesi Başkanı Faruk Baştepe AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz’e TOKİ için yaptıkları başvuru hakkında bilgi verdi. Öz ise Nazilli’ye TOKİ kazandırmak adına Başkan Baştepe’ye ellerinden gelen ne varsa yapmaya hazır olduklarının sözünü verdi. 


“Nazilli’ye TOKİ hep beraber mücadelemiz ile gelecek” 


1 Kasım seçimlerinde AK Parti Aydın’dan yeniden aday olan Öz, TÜED’in TOKİ için olan mücadelesine kayıtsız kalmayacaklarını belirtti. Öz, “ TOKİ şahıslar üzerinden değil sendikalar veya sivil toplum kuruluşlarının başvuruları öncülüğünde bir şehre geliyor. Bizde TÜED’in başvurusunun ardından Ankara’da temaslarımızı sıklaştıracağız ve TOKİ’nin Nazilli’ye gelmesini sağlayacağız. Nazilli Tüm Emekliler Derneği’nin...