04 / 05 / 2024

Nihat Zeybekçi toki kura

Nihat Zeybekçi toki kura

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Denizli'nin Babadağ ilçesinde heyelan riskine karşı yaptırılan TOKİ konutlarının kura çekim törenine katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Milyonların beklediği TOKİ'den ucuz ve indirimli konut projesinin tarihi belli oldu! İl il açıklandı

Hükümetin açıkladığı ilk kez 2 milyon liraya kadar ev alacaklara 10 yıl vadeli 0,99 faizli konut kampanyasından sonra TOKİ de indirimli ve ucuz konut için 81 ilde düğmeye basıyor. TOKİ'den uygun fiyata ev almak isteyenlerin beklediği tarih açıklandı.

Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada!

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Nihat Zeybekçi yaptığı açıklamada, “Üçüncü ülkelerde iş birliği yapabiliriz. Türk inşaat şirketleri, Çin’in ardından dünyada ikinci sırada.” dedi.

270 bin 548 kişi TOKİ’ye borçlu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ'ye borcu bulunan kişi/konut-iş yerinin toplam sayısının 270 bin 548 olduğunu açıkladı.

İzmir'in imar yönetmeliği yok!

Ak Parti İzmir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekçi, canlı yayına katılarak belediye başkanı seçilmesi halinde İzmir'de gerçekleştireceği projeleri anlattı. Zeybekçi, "İzmir'in imar yönetmeliği yok" dedi.

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Sivas Divriği TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Divriği projesinde yer alan konutların fiyatları 89 bin 429 TL ile 170 bin 914 TL arasında değişiyor. Proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Düzce Boğaziçi TOKİ kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Düzce Boğaziçi'nde hayata geçirdiği projenin kura çekilişi yapıldı.

Nihat Zeybekçi: Faizin dezavantajını kaldırmak için destek vereceğiz!

Ekonomi Bakanlığı ile İstanbul Sanayi Odası (İSO) ortaklığında düzenlenen 'İstişare Toplantısı'na katılan Ekonomi Bakanı Zeybekci,"Evet, faizin yüksekliğini biliyoruz. Yüksek faiz ortamında yatırım yapılmaz, biliyoruz. " dedi.

Sivas Divriği TOKİ Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Sivas Divriği 2. Etap’ta talep uygulaması kapsamında inşa edilen 610 adet konutun kura çekilişi yapıldı.

Şanlıurfa Çiftçi Trambüs Projesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, trambüs projesinin 1’inci etap çalışmalarıni yerinde inceledi. Projede 1’inci etap çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ankara Kuzey Kent Girişi TOKİ projesinde teslime hazırlanıyor!

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi Karacaören Mevkii 250 Konut Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki daireler teslime hazırlanıyor.

3. Havalimanı'nın yanına lojistik merkez kurulacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ihracatın değerlendirildiği toplantıda açıklamalarda bulundu. Zeybekçi, 3. Havalimanı'nın yanına e-ticaret ve lojistik merkezi kuracaklarını söyledi.

Nihat Zeybekçi toki kura Haberi

Nihat Zeybekçi toki kura

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Denizli'nin Babadağ ilçesinde heyelan riskine karşı yaptırılan TOKİ konutlarının kura çekim törenine katıldı.  Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'de her vatandaşının evinin olması için çalıştıklarını ve projeler ürettiklerini söyledi. 


Babadağ'a bağlı Gündoğdu Mahallesi'nin muhtemel heyelan riski nedeniyle TOKİ tarafından Merkezefendi İlçesi Karahasanlı Mahallesi'ne yaptırılan 406 konut ve 102 iş yerinin yer aldığı projenin 51 iş yerinden oluşan etabının hak sahipleri, Nalan Kaynak Lisesi'ndeki kura çekimiyle belirlendi. 


DENİZLİ'YE 25 BİN KONUT 

Zeybekci, Haziran ayından önce açıkladıkları 25 bin konut projesi hakkında da bilgi verdi. Zeybekci, projede yaklaşık 8 bin 500 dönümlük alanın devir işlemlerinin tamamlandığını, 3 ayrı konut tipi üzerinde çalışmaların yapıldığını belirterek, "Denizli'de ev sahibi olmak isteyen bütün vatandaşlarımız ev sahibi olacak" diye konuştu. 


Yeni...