13 / 05 / 2024

nil caddesinin alt yapısı

nil caddesinin alt yapısı

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın en önemli geçiş güzergahlarından biri olan Nil Caddesi’ni bütün alt yapısıyla yenileyeceklerini söyledi.

Nilüfer'de kolonları çatlayan bina yıkılacak!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bölgede bulunan kolonları çatlayan 5 katlı binanın boşaltılıp, yıkılması gerektiğini söyledi.

SHU Altınşehir ile Bursa'ya 258 konut geliyor!

YB Yapı'nın Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde hayata geçirdiği SHU Altınşehir projesinde 258 konuta yer veriliyor..

Nilüfer Altın Yaşam Evleri'nin 3. etabı başlıyor!

"Temelinde Güven Var" mortosuyla 2015 Mayıs ayında yola çıkan Altın Inşaat'ın konut alanındaki ikinci projesi olan 'Altın Yaşam Evleri'nin 3. Blok temeli törenle atıldı.

Bursa Nilüfer'in alt yapısı sınıfta kaldı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Bursa'da altyapı kurumlarının sınıfta kaldığını söyledi. Bozbey, “Vatandaşlarımız kazılarla ilgili Nilüfer Belediyesini tek sorumlu görüyor. Şikayetlerini bunun üzerine gerçekleştiriyor''dedi.

Aksaray'da drenaj hattı çalışmalarına başladı!

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde Yağmur Suyu Drenaj Hattı çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinin alt yapısı tamamlandıktan sonra yolun sıcak asfalt ile kaplanacağını belirtti.

Nilüfer Belediyesi Huzurevi hizmete açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla yaptığı Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Nilüfer Belediyesi Huzurevi hizmete giriyor!

Nilüfer Belediyesi’nin hayırsever Altınmakas ailesi ile birlikte kente kazandırdığı huzurevi artık hizmete girmeye hazır. 106 yataklı, modern donanımlı huzurevi, kapılarını yarın açıyor.

Bursa Nilüfer Huzurevi 25 Mayıs'ta hizmete açılacak!

Bursa Nilüfer Belediyesi'nin hayırsever desteğiyle şehre kazandırdığı huzurevi 25 Mayıs'ta hizmete açılacak. Altınmakas ailesi iş birliğiyle Bursa'ya kazandırılıyor.

Nilüfer Belediyesi yeni huzurevini açıyor!

Hizmete girmeye hazırlanan Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi’ni Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte inceleyen Bursa Vali Yardımcısı Ergun Güngör övgüler yağdırdı.

Nilüfer Yapı Denetim'den Nilüfer'e yeni projeler geliyor!

Nilüfer Proje Tasarım; özellikle kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştirdiği projelerle dikkat çekiyor. Firmanın ortaklarından olan Mustafa Altın Bursa Hakimiyet'in sorularını yanıtladı.

tapu.com'dan Bursalılar'a 8 altın fırsat!

Emlak ve gayrimenkul pazarında dengeleri değiştiren tapu.com; Bursa’nın Nilüfer, Gemlik, İnegöl, Yıldırım ve Yenişehir ilçelerinde yer alan, her biri yetkili makamlardan alınan değerleme raporuna sahip, altın değerinde 8 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Nilüfer Podyumpark'ın inşaatı ruhsatsız mı yapıldı?

Nilüfer Podyumpark'la ilgili başladığımız yazı dizimiz devam ediyor. Bugün konumuz, Podyumpark sözleşmeleri ve sözleşmelerle ilgili bazı gerçeklere rağmen, bu olayın kimler tarafından gizlenip, sümen altı edilmek istendiğine dair bilgileri yayınlayacağız.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Urla caddelerini asfaltlıyor!

İzmir’in Urla ilçesindeki 75. Yıl caddesinin alt yapı ve kaldırım çalışmalarını bitiren İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri asfaltlama çalışmalarına da başladı.

nil caddesinin alt yapısı Haberi

nil caddesinin alt yapısı

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar bugüne de Fatih ve Fevzi Çakmak Mahalleleri’nde yer alan Nil Caddesi’nde Başkan Yardımcısı Ali Bulu, Fen İşleri Müdürü Ali Haydar Tokluoğlu’yla birlikte yolda, kaldırımda ve işyerlerinin ön kısımlarında incelemelerde bulunarak başladı.

Kocasinan’da yenilik çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan’ı çağdaş dünyanın sahip olduğu bütün imkanlarla donatmak için büyük gayret gösteriyoruz. Ekiplerimizin her biri bir noktada çalışmalara başladı. Kocasinan büyük bir değişim, yenilik ve gelişim yaşıyor" dedi.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi’nde başlattıkları Kocasinan’a özgü uygulanan teknik ve özgün malzemelerin kullanıldığı yenileme çalışmaları Mimarsinan, Fevzi Çakmak, Serçeönü, Sahabiye ve Fatih Mahallesi’nde de yaptıklarının altını çizerek, "Fatih ve Fevzi Çakmak Mahallesi’ni birbirine aktaran önemli geçiş kuşaklarımızdan biri olan Nil Caddesi’nde bütün alt yapıyı, kaldırımı, asfaltı yenileyeceğiz....