23 / 05 / 2024

nil karaibrahimgil 1 aralık

nil karaibrahimgil 1 aralık

Matkap sesleri, gri uzun gökdelenler, trafik, araba, korna, inşaat ve egzoz mu yoksa ağaçlar, kuş sesleri, göl, çimen, yeşil, ördekler ve banklar mı? İstanbul'a park lazım. Özellikle batı yakasına.

Bursa Nilüfer House 1'de yüzde 30 peşinat 0,89 faizle! 

Alpiş İnşaat'ın Bursa'da hayata geçirdiği Nilüfer House 1 projesinde yüzde 30'dan başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. İlk 3 yıl için düşük taksit fırsatı sunulan projede ayrıca 60 ay şirket içi vade de yapılıyor. 

Alpiş Nilüfer House 1'de yüzde 20 indirim fırsatı! Hemen teslim!

Alpiş İnşaat imzası ile inşa edilen Nilüfer House 1 projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Nilüfer House 1 projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 

Bursa Nilüfer'de 3 adet arsa satılıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 2 adet konut imarlı ve 1 adet ticaret imarlı arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Nilüfer'de 24 taksitle tarla ve apartmanlar satışa sunuluyor! Büyük fırsat! 

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 1 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bursa Nilüfer'de 1.4 milyar TL'ye icradan satılık elektrik üretim santrali!

T.C. Bursa 7. İcra Dairesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Minareli Çavuş Mahallesi'nde yer alan elektrik üretim santralini 1 milyar 388 milyon 375 bin 367 TL'ye satıyor...

Trend GYO Nilüfer İrfaniye'deki arsasını 47.8 milyon TL'ye sattı!

Trend GYO'nun portföyünde bulunan Bursa'nın Nilüfer İlçesi İrfaniye mahallesi H21C02D4C pafta 122 ada numaralı 1 nolu parselde bulunan Nilüfer İrfaniye arsasının satışı KDV (yüzde 18) dahil toplam 47 milyon 790 bin TL'ye yapıldı.

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor...

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor.

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer rehabilitasyon merkezi ihalesi 25 Mart'ta!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Trend GYO Nilüfer'deki gayrimenkulünü 3.5 milyon TL'ye sattı!

Trend GYO portföyündeki Bursa ili Nilüfer ilçesinde 2391 ada 3 parsel üzerinde yer alan E Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerin KDV dahil 3 milyon 500 bin TL bedel ile hiçbir ilişiğimizin olmadığı Macid Merey'e satıldı...

Nil Karaibrahimgil eviyle vedalaştı!

Şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil taşınmak üzere olduğu evinin fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak eviyle vedalaştı.

Nilüfer İrfaniye kura çekimi sonucu 9 Ağustos!

Nilüfer İrfaniye kura çekimi sonucu 9 Ağustos haberimizde yer alıyor. Projede  yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

nil karaibrahimgil 1 aralık Haberi

nil karaibrahimgil 1 aralık

İstanbul'un ciğerleri yok. Nasıl nefes alıyor İstanbul? Denizinden mi? Denizinden nefes alamaz. Deniz onun gözleri, ciğerleri değil.

Havayı temizleyen, güneşe kollarını açmış bir sürü ağaca ihtiyacımız var. Bebeğiniz olunca doktorlar diyor ki "AVM'lere sokmayın, açık havada gezsin". Gezsin de, nerede gezsin? Şehirde bebeklerin ihtiyacı olan sessiz, yeşil, kuş sesli, temiz havalı o yer nerede? Ben bulamıyorum. Batı yakasında, boğaz kıyısında birkaç korulu tepe var ama bebekle yokuş... Belgrad'a da ha deyince gidilmiyor.

Her büyük şehrin, "Off yeter sıkıldım bu şehirden ve keşmekeşinden! İnsan olduğumu, doğaya ait bir canlı olduğumu, nefes aldığımı hatırlamak istiyorum" diyenlere açacak bir kapısı olmalı. New York'taki Central Park gibi. Londra'daki Hyde Park gibi. Berlin'deki Tiersgarten gibi. Buralar bize, 'her şey koşturma değil, her şey acele değil, hiçbir...