04 / 05 / 2024

Nil Karaibrahimgil Tarabya

Nil Karaibrahimgil Tarabya

Reklamcı Serdar Erener ve 10 yıllık birliktelikten sonra 2010 yılının ocak ayında evlendiği eşi Nil Karaibrahimgil, uzun arayışlardan sonra yeni evlerini buldu.

Nil Karaibrahimgil eviyle vedalaştı!

Şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil taşınmak üzere olduğu evinin fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak eviyle vedalaştı.

Nil Karaibrahimgil Tarabya'dan 25 milyon TL'ye köşk aldı!

Reklamcı Serdar Erener ve 10 yıllık birliktelikten sonra 2010 yılının ocak ayında evlendiği eşi Nil Karaibrahimgil, uzun arayışlardan sonra yeni evlerini buldu.

Nil Karaibrahimgil: İstanbul'un batı yakasına park lazım!

Matkap sesleri, gri uzun gökdelenler, trafik, araba, korna, inşaat ve egzoz mu yoksa ağaçlar, kuş sesleri, göl, çimen, yeşil, ördekler ve banklar mı? İstanbul'a park lazım. Özellikle batı yakasına.

Nilüfer Çayı temizlenecek!

Balkan Sanayici ve İş adamları Derneği (BALKANSİAD) ile Bursa Mühendis ve Mimar İş adamları Derneği'nin (BUMİAD) ev sahipliğinde Geçmişten Geleceğe Nilüfer Çayı isimli panel düzenlendi...

Bursa Nilüfer'de icradan 1.7 milyon TL'ye satılık fabrika!

Bursa 15. İcra Dairesi kapsamında Bursa Nilüfer'de yer alan fabrikayı 1 Aralık 'ta satışa çıkarıyor. Toplam bedeli 1 milyon 732 bin 243 TL olarak belirlendi.

1950 yılında Tarabya'da yalı satılacakmış!

Boğaziçi, Tarabya Caddesi'nde Fransız Sefaret binasının yanında bulunan 14 odalı fevkalade manzarası olan, iskeleye yakın olan yalı, izale-i şuyu suretiyle Sarıyer Sulh Hukuk Mahkemesi'nce açık artırma usulüyle satılacakmış.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi açıldı!

Nilüfer İlçe Kaymakamı Mustafa Kılıç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek, ‘Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ adı altında hizmete giren yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu Tarabya'dan yeni ev aldı!

Petek Dinçöz geçen Temmuz'da Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. Çift önceki akşam Nişantaşı'nda Gürkan Şef'in et lokantasında yemekteydi. Petek Dinçöz çıkışta Tarabya'da ev aldık. Dekorayonu bitti yeni taşındık'' dedi.

Nilüfer Köylü Pazarı'nda restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin yapmış olduğu restorasyon çalışmalarının ardından, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin merkezinde yer alan Nilüfer Köylü Pazarı, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nin göz bebeği oldu.

5. Van Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Bursa’yı Nilüfer Belediyesi temsil etti!

5. Van Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Bursa'yı ise Nilüfer Belediyesi temsil etti. Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Tarih ve Turizm Bürosu, fuarda stant açarak iki kent arasında turizm elçisi oldu.

Nilüfer'in ilk kentsel dönüşüm projesi: Bulvar 224!

Fatih Sultan Mehmet Bulvarı' nın siluetini değiştirecek olan Bulvar 224 projesi, Nilüfer' de dönüşüm adına bir ilk olurken, diğer kentsel dönüşüm projelerine de örnek olmayı hedefliyor...

Fibabanka Bursa Nilüfer'de şube açtı!

Fibabanka A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Fibabanka Bursa Nilüfer'de şube açtı. Şube, Üçevler Mahallesi'nde yer alan Ersan Sokak'ta yer alıyor.

1944 yılında Tarabya'da Kalender Köşkü ve 156 dönüm arazisi satılacakmış!

Boğaziçi Tarabya'da bulunan Kalender Köşkü ve 156 dönüm arazisi İstanbul Defterdarlığı tarafından satılacakmış.Reşat Altın'ın 38 lira olduğu 1944 yılında, 2 bin 632 altın parasına 100 bin liraya satılacakmış.

Nil Karaibrahimgil Tarabya Haberi

Nil Karaibrahimgil Tarabya

Reklamcı Serdar Erener ve 10 yıllık birliktelikten sonra 2010 yılının ocak ayında evlendiği eşi Nil Karaibrahimgil, uzun arayışlardan sonra yeni evlerini buldu.


İkili, Tarabya sırtlarındaki 3 katlı bir köşkü satın almak için kesenin ağzını açtı.



MİNİK AZİZ ARİF KÖŞKTE BÜYÜYECEK


Erener-Karaibrahimgil çifti 25 milyon lira değerindeki bin metrekarelik ev için kaparoyu ödedi. Havuzlu evlerini zevklerine göre dekore ettirecek olan çift, bir yaşındaki oğulları Aziz Arif’i burada büyütecek.


Nil Karaibrahimgil ile eşi Serdar Erener, şu an köşkte yaşayan kiracı bir ay sonra çıkınca yeni evlerine...