06 / 05 / 2024

Nilgün İrfan Sarıdikmen

Nilgün İrfan Sarıdikmen

Saryapı Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 14 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Mustafa Kemal Sarıdikmen ve Nilgün İrfan Sarıdikmen ortaklığıyla kuruldu...

Uzmanlar korkutan senaryo için uyardı! İşte doların uçuş yapacağı tarih

Kahramanmaraş'ta başlayıp 11 ili etkisine sokan deprem kuşağının yaraları sarılırken, Ülke ekonomisinin bu durumdan nasıl etkileneceği merak konusu oldu. En çok doların nasıl etkilenip reaksiyon göstereceği araştırılıyor. 

Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı

Gram altın cuma günü rekor kırdı. 1190 TL seviyelerine yükselen gram altının ne kadar olacağı ise merak konusu. Gram altın 10 gün sonra kesintisiz bu kadar olacak! Peş peşe açıklama geldi! Rakamı görenler hemen altınına sarıldı! Hemen bakın...

İnşaat sektörünün yaraları sarılıyor! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İşte güncel 2022 demir fiyatları...

İnşaat sektöründe son günlerde inşaat malzemelerinde yükse fiyat artışları yaşanmaya başladı. Gelen artışlardan sonra sektörün yaraları sarılmaya başlandı. İnşaatın en temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar?

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona erecek.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Kars Sarıkamış TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Adana Sarıçam başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Sarıçam projesinde yer alan 438 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Adana Sarıçam TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Sarıçam Buruk Mahallesi projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

TOKİ Adana Sarıçam alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam alt gelir grubu projesinde yer alan 908 adet konut için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Satın alacağı gayrimenkulden vazgeçenler dikkat!

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, "Kamu alacaklarına yönelik hacizli menkul malların açık artırmayla satımına katılacaklardan yüzde 5 teminat alınmasını getiriyoruz" dedi ve konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

TOKİ Adana Sarıçam 2021 başvuruları 5 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam 2021 projesinde yer alan konutlar için başvurular 5 Nisan'da başlıyor.

Nilgün İrfan Sarıdikmen Haberi

Nilgün İrfan Sarıdikmen

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, Şirket bilumum inşaatların taahhüt ve proje uygulamaları için lisans mühendislik ve müşavirlik anlaşmaları yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Beykent Yavuz Sultan Selim Bulvarı Alemdağ Caddesi Perlavista AVM B Blok Kat:8/63 adresinde faaliyete geçirildi. 14 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mustafa Kemal Sarıdikmen ve Nilgün İrfan Sarıdikmen ortaklığıyla...