05 / 05 / 2024

Nilüfer Balat Geçit Köyü imar

Nilüfer Balat Geçit Köyü imar

Nilüfer Balat Geçit Köyünün eski merasına Anadolu Arastası yapılmak istenmesi ve projenin sel taşkın sahasında kaldığı iddiaların ortaya çıkması, imar planlarında ise bölgeye inşaat izni verilmediğinin anlaşılması Bursa'da gündemi karıştırdı.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Bursa Nilüfer Westion'da yüzde 50 peşinatla! Haziran 2024'te teslim!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen Westion projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nilüfer Westion projesinin teslimlerinin 2024 yılının Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

ONAG Nilüfer Ataşehir lüksü vaad ediyor!

ONAG Yapı, İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Yaşamın Eylül'de başlayacağı projede tüm malzemeler en lüks segmentte kullanıldı..

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kuraları çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Nilüfer'de hayata geçireceği 133 konutun kura çekilişi yapıldı.

Bursa Nilüfer Emekli Konutları sahiplerini buldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Bursa Nilüfer Emekli Konutları'nın kura çekilişi gerçekleşti.

Nilüfer'de kaçak yapıya geçit yok!

Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol ekipleri, bir işletmenin park alanına yaptığı ek yapıyı yıkarak yerle bir etti.

Bursa Nilüfer'e çocuk sokağı yapılacak!

Nilüfer Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan ve 6 yaş grubundaki çocukların tasarlayacağı Çocuk Sokağı projesinde yer alan minikler, benzer bir çalışma olan Oyun Engel Tanımaz Parkı’nı inceleyerek proje hakkında bilgi edindi.

Nilüfer Burak Berk Kreşi'nin protokolü imzalandı!

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Bursa Nilüfer'deki park sayısı 250'ye çıktı!

Nilüfer Belediyesi’nin yeni düzenlemelerle kente kazandırdığı ATA Park ve Nilüfer Teraspark, halka yeşil alanda nefes alabilme, huzurlu ve iyi vakit geçirme imkanı sunuyor.

Nilüfer Belediyesi'nden kız öğrenci yurdu!

Odak noktalarından biri de “sosyal belediyecilik” olan Nilüfer Belediyesi, bu alandaki çalışmalarıyla örnek oluyor. Nilüfer Belediyesi’nin yaşama geçireceği Kız Öğrenci Yurdu tamamlandığında öğrenciler huzur ve güven ortamında barınacak.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapıya geçit yok!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanlarıyla yemekte bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’in geleceğini korumak için kaçak yapıya geçit vermeyeceklerini bir kez daha vurguladı.

Nilüfer Balat Geçit Köyü imar Haberi

Nilüfer Balat Geçit Köyü imar

Nilüfer Balat Geçit Köyünün eski merasına Anadolu Arastası yapılmak istenmesi ve projenin sel taşkın sahasında kaldığı iddiaların ortaya çıkması, imar planlarında ise bölgeye inşaat izni verilmediğinin anlaşılması Bursa'da gündemi karıştırdı. 

Akademik Odalar, konuyu İl Koordinasyon Kurulu gündemine alarak tartışılması gereken ve Bursa adına çok kısa sürede karar verilmesi gereken çok önemli bir olay olduğunu ifade ediyorlar. 

Resmi kurum temsilcilerinden DSİ görevlileri, bölgenin imar planlarında söz konusu alanın Sel Taşkın Sahası olduğunun bilinmesine rağmen, projede ısrarcı davranılması ve hemşehri derneklerinin bazılarının oy ve siyasi güçlerini kullanıp bürokratlar üzerine etki etmeye çalışmasının hatalı işlemlere yol açtığını ileri sürüyorlar. 

Anlaşılan o ki, Belediye yönetimi, siyasi gücüne güç katmak, seçimlerde oy oranlarını artırabilmek adına, böyle bir projeyi yapmakta kararlı ve ısrarcı. 

Daha önce yazmıştım. Proje çok güzel. 

Fakat,...