12 / 05 / 2024

Nilüfer Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi

Nilüfer Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi

Nilüfer Belediyesi’nin, engelli birey ve yakınlarına kısa süre tatil imkanı sağlayan ‘Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi’ törenle kapılarını açtı.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Trend GYO'dan Nilüfer'e yeni proje!

Trend GYO, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı.

Trend GYO Nilüfer'deki gayrimenkulünü 3.5 milyon TL'ye sattı!

Trend GYO portföyündeki Bursa ili Nilüfer ilçesinde 2391 ada 3 parsel üzerinde yer alan E Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerin KDV dahil 3 milyon 500 bin TL bedel ile hiçbir ilişiğimizin olmadığı Macid Merey'e satıldı...

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Nilüfer'e imar izni olmayan bölgeye 7 milyon TL'lik villa!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Turgay Erdem'in imar izni olmayan bölgeye 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddia edildi.

TOKİ'den Bursa Nilüfer'e 246 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Nilüfer projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Bursa Nilüfer'e kaç başvuru geldi 2019?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 500 binden fazla başvuru geldi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer'e kaç başvuru geldi 2019? İşte TOKİ Bursa Nilüfer başvuru sayısı 2019...

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Çohanlar İnşaat'tan Bursa Nilüfer'e 730 konut geliyor!

Çohanlar İnşaat, Bursa Nilüfer'de konut projesi yapacak. 730 konuttan meydana gelecek proje 2 yıl içinde teslim edilecek..

Nilüfer, kızı Ayşe'ye 2 milyon TL'lik ev aldı!

62 yaşındaki sanatçı Nilüfer, verdiği konserlerden kazandığı parayı konuta yatırıyor. Nilüfer son olarak İkitelli'de yapılan lüks bir projeden iki milyon değerinde daire satın aldı.

Nilüfer İlay Cami açıldı!

Bursa Nilüfer'e bağlı İrfaniye Mahallesi'nde Bursaspor Başkanı Ali Ay ve sahip olduğu tekstil firmasının çalışanları tarafından yaptırılan İlay Cami açıldı. 

Nilüfer Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi Haberi

Nilüfer Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi


Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediyesi, engelli bireylerin sosyal yaşamda daha fazla yer almaları adına yepyeni bir hizmeti daha hayata geçirdi. Engelli birey ve yakınlarının kısa süreli tatil yapabileceği ve sosyal aktivitelerden faydalanabileceği ‘Bizim Bahçe Engelsiz Sosyal Yaşam Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları, Alaaddinbey Mahalle Muhtarı Cem Kurt ile engelli birey ve yakınları katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey açılış konuşması yaptı. Başkan Bozbey, konuşmasına Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı harekâtına katılan Türk askerlerine düzenlenen saldırıda şehit olan askerlere rahmet dileyerek başladı.


Savaşın ve terörün yaşanmadığı günler dileyen Başkan Mustafa Bozbey, "Böyle bir ortamda güzelliklerin de paylaşılması...