04 / 05 / 2024

nilüfer emlak piyasası

nilüfer emlak piyasası

Bursa’da arsaların azalması, maliyetlerin artması, kentsel dönüşüm ve göç nedeniyle fiyatların yukarı çıkmasından dolayı emlak piyasası yükselişini kaybetmedi. 

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 24 taksitle tarla ve apartmanlar satışa sunuluyor! Büyük fırsat! 

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 1 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Nilüfer Belediyesi'nden emlak vergisi ödemelerinde kolaylık! 

Bursa Nilüfer Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların emlak vergisi borçlarını ödemeleri için kolaylık sağlıyor. Vatandaşlar bu imkanlar sayesinde belediyeye gelmeden ödeme yapabilecek.

Nilüfer Belediyesi'nden OSB'lerin emlak vergisine ilişkin açıklama!

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Nilüfer'in 'sanayi kenti' kimliğini mevcut haliyle korumak, ama 'tarım kenti' kimliğini büyütmek istiyoruz" dedi. Erdem, OSB'lerin emlak vergilerinden muafiyetiyle ilgili kararlar sebebiyle kaynak kaybı yaşadıklarını belirtti.

Bursa Nilüfer'de 5.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın toplam satış bedeli 5 milyon 697 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Nilüfer'de 15.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkarıyor.

Bursa Nilüfer'de 21.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı -Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Nilüfer İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek..

Nilüfer Belediyesi vergi tahsilat vezneleri hafta sonu açık!

Nilüfer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vezneleri son ödeme tarihi 31 Mayıs olan emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergi ödemelerini vatandaşların kolaylıkla yapabilmesi için hafta sonunda da hizmet verecek.

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Ağustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Nilüfer Anadolu Arastası'na neden imar izni verilmedi!

Nilüfer Balat Geçit Köyünün eski merasına Anadolu Arastası yapılmak istenmesi ve projenin sel taşkın sahasında kaldığı iddiaların ortaya çıkması, imar planlarında ise bölgeye inşaat izni verilmediğinin anlaşılması Bursa'da gündemi karıştırdı.

nilüfer emlak piyasası Haberi

nilüfer emlak piyasası

Bursa’da arsaların azalması, maliyetlerin artması, kentsel dönüşüm ve göç nedeniyle fiyatların yukarı çıkmasından dolayı emlak piyasasında herhangi bir değişiklik olmadı. 

Nilüfer’de gerçekleştirilen projeler ilçenin yeni kent merkezi haline gelmesini sağladı. Yatırım yapmayı planlayanların konut ve arazi alımında ilk tercih ettiği bölge Nilüfer’de  2017 yılında 16.165 adet, 2018 yılının Ekim ayına kadar 12.471 adet konut satışı yapıldı. Ortalama konut satış metrekare fiyatı 2 bin 409 Tl , amorti (geri dönüş) süresi ortalama 17 yıl olarak açıklandı.

Son dönem döviz kurlarındaki artış yabancı yatırımcılar ve gurbetçi vatandaşlar için büyük fırsatlar sunuyor. 2018 Şubat ayı TUİK verilerine göre Bursa’da yabancı yatırımcılar 134 konut satın almış ve her geçen gün bu sayı artarak devam ediyor. 

Yarım milyona yakın nüfusuyla son 2 yılda konut satışlarında düzenli bir...