05 / 05 / 2024

nilüfer ertuğrul mahallesine okul inşa edilecek mi

nilüfer ertuğrul mahallesine okul inşa edilecek mi

Ertuğrul Mahalle Komitesi ve mahalle sakinlerinin ‘İlkokul istiyoruz’ çağrısı sonuç buldu. Nilüfer Belediye Meclisi’nde, bölgede bulunan okul arazisinde imar planı değişikliği öngören rapor oybirliği ile kabul edildi.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 23.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan gayrimenkulü 23 milyon 242 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de 21.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı -Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Nilüfer İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 8 Ocak'ta gerçekleşecek..

Bursa Ertuğrul'un okul sorununu Nilüfer Belediyesi çözecek!

Başkan Burada karavanını Ertuğrul Mahallesi’ne taşıyan Başkan Mustafa Bozbey sorunları yerinde dinledi. Bozbey, okul ihtiyacı başta olmak üzere mahallenin tüm taleplerini yerine getirmeye çalışacakları sözünü verdi.

Ertuğrul Mahallesi okul projesi için karar çıktı!

Ertuğrul Mahalle Komitesi ve mahalle sakinlerinin ‘İlkokul istiyoruz’ çağrısı sonuç buldu. Nilüfer Belediye Meclisi’nde, bölgede bulunan okul arazisinde imar planı değişikliği öngören rapor oybirliği ile kabul edildi.

Bursa Ertuğrul Toplu Konut Uygulama sürecinde son durum!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Maliye Hazinesi'yle uyumsuzluk yaşanan Ertuğrul Toplu Konut Uygulama süreciyle ilgili vatandaşların ve Hazine'nin zarara uğratılmaması için 1 Kasım'a kadar süre verdi.

Bursa Nilüfer'de 7 milyon 905 bin TL'ye satılık 3 arsa!

Bursa Defterdarlığı Ertuğrulgazi Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Nilüfer ilçesinde yer alan üç arsa toplam 7 milyon 905 bin TL bedelle 25 Aralık günü saat 9:30 ile 10:30 arasında ihale ediliyor.

Bursa Nilüfer'de 6.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Defterdarlığı Ertuğrulgazi Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Nilüfer ilçesinde yer alan iki adet arsa toplam 6 milyon 723 bin 500 TL bedelle 25 Aralık 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Ertuğrul Kurdoğlu dün son yolculuğuna uğurlandı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne hayat veren Atatürk Barajı başta olmak üzere birçok projeye imza atan Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu dün son yolculuğuna uğurlandı....

Atatürk Barajı müteahhiti Ertuğrul Kurdoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor!

GüNEYDOĞU Anadolu Bölgesi'ne hayat veren Atatürk Baraj' ı başta olmak üzere birçok projeye imza atan Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu, hayatını kaybetti.

Ertuğrul Kurdoğlu kimdir?

Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu bugün hayatını kaybetti. Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu kimdir? İşte Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu...

nilüfer ertuğrul mahallesine okul inşa edilecek mi Haberi

nilüfer ertuğrul mahallesine okul inşa edilecek mi


Nilüfer Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ikinci birleşiminde mahallede bulunan eski okul arazisinde imar planı değişikliği öngören rapor görüşüldü. Meclis’te imar planı değişikliği oy birliği ile kabul edildi. Bu kararla mahallede okul yapılması için önemli bir adım atılmış oldu.

Ertuğrul Mahallesi’ne bir an önce ilkokul yapılması gerektiğini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Biz de Nilüfer Belediyesi olarak katkı sunmaya hazırız. Bu,  Mahalle Komitesi’nin başarısıdır. Bu konuda katkı koyan muhtarımız ve Mahalle Komitesi üyelerini tebrik ediyorum. Mahalle komitelerinden beklentimiz bu. Proje üreterek takipçisi olmaları, mahalle sorunlarına duyarlı olmaları ve bu konuda da mücadele edebilecek bir yapıda olmaları” dedi. Başkan Bozbey, ortaya çıkan bu sonucun da bir kez daha Mahalle Komiteleri’nin Türkiye’de örnek bir model olduğunu gözler önüne serdiğine vurgu yaptı.

Meclis toplantısını...