08 / 05 / 2024

nilüfer İnşaattan düşerek ölen işçi

nilüfer İnşaattan düşerek ölen işçi

Bursa Nilüfer'de yaklaşık iki sene önce bir işçinin düşerek hayatını kaybettiği inşaatı yaptıran firmanın 3 sahibine verilen 3 yıl 4'er ay hapis cezası ertelenmedi

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Trend GYO Nilüfer İrfaniye'deki arsasını 47.8 milyon TL'ye sattı!

Trend GYO'nun portföyünde bulunan Bursa'nın Nilüfer İlçesi İrfaniye mahallesi H21C02D4C pafta 122 ada numaralı 1 nolu parselde bulunan Nilüfer İrfaniye arsasının satışı KDV (yüzde 18) dahil toplam 47 milyon 790 bin TL'ye yapıldı.

Denizli'de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Denizli Merkezefendi Şemikler'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti...

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Kahramanmaraş Hacı Mustafa Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Nilüfer'deki deri sanayi ve Teknosab alanının genişletileceği iddiası mecliste!

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Badırga Mahallesi'nde bulunan deri sanayi ve Teknosab alanının tarım arazilerini de içine alacak şekilde genişletileceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muğla'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Muğla Bodrum Mumcular Mahallesi'nde bir evin inşaatında çalışan Ali Yılmaz (48) dengesini kaybeti, 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Trend GYO Nilüfer taşınmazı hakkın tespiti raporu!

Trend GYO, Bursa İli Nilüfer İlçesi 7561 Ada 2 Parsel için taşınmazın satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesine dayalı hakkın tespiti raporunu yayınladı. 

Ordu'da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Ordu'nun Çamaş ilçesi Edirli Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Samsun'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti! 

Samsun'un İlkadım ilçesinde inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti.

Bursa Nilüfer için acele kamulaştırma kararı!

Bursa ili Nilüfer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Weltew Home 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de açtı!

Koronavirüs sebebiyle yaşanan pandemi günlerinde de yatırımlarına hızla devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  

Siirt'te inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Siirt Kooperatif Mahallesi'nde bir inşaatın dış cephe montajını yapan Salim Yılmaz inşaat iskelesinden düşerek yaşamını yitirdi.

nilüfer İnşaattan düşerek ölen işçi Haberi

nilüfer İnşaattan düşerek ölen işçi

Bursa'da bir işçinin çalıştığı inşaattan düşerek yaşamını yitirmesinde ihmalleri olduğu gerekçesiyle yargılanan 3 işverene, 3 yıl 4'er ay hapis cezası verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bursa 9. Asliye Ceza Mahkemesinde gerçekleştirilen duruşmaya tutuksuz  sanıklar Muharrem G, Osman U, Ümitcan T. ve ölen işçi Erkan Uraz'ın yakınları ile tarafların avukatları katıldı.

"Taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan 15 seneye kadar hapis cezası istemiyle haklarında dava açılan inşaat firması sahipleri, suçlamaları reddederek beraatlerini istedi.

Ölen işçinin ailesinin avukatları ise işverenin ağır kusurlu olduğunu söyleyerek, bu tür davalarda verilen ertelemeli hapis cezaları veya para cezalarının etkili ve caydırıcı olmadığını iddia etti.

Kararı açıklayan mahkemenin hakimi, sanıklar Muharrem G, Osman U. ve Ümitcan T'yi 3 yıl 4'er ay hapis cezasına mahkum ederek, cezalarının ertelenmemesine hükmetti.

Bursa Bölge Adliye Mahkemesinin kararı onaması...