25 / 07 / 2024

Nilüfer yeni hizmet binası

Nilüfer yeni hizmet binası

Nilüfer Belediyesi yap-işlet-devret modeliyle 29 Ekim Mahallesi’ni hizmet binasına kavuşturdu. Muhtarlık, Aile Sağlığı Merkezi ve Zabıta Amirliği gibi birçok birimi bünyesinde barındıran hizmet binası törenle kapılarını açtı.

Nilüfer For City'de hiç peşinatsız 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Nilüfer For City projesinden konut sahibi olmak isteyenler hiç peşinat ödemeden 36 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Nilüfer For City projesinde toplam 336 konut yer alıyor. İşte Nilüfer For City projesi ile ilgili merak edilen detaylar....

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Trend GYO, Nilüfer'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Trend GYO, Bursa Nilüfer'de 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7561 ada 2 numaralı parsel de kayıtlı arsa üzerinde kat karşılığı "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla yapı ruhsatı alındı.

Trend GYO'dan Nilüfer'e yeni proje!

Trend GYO, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı.

TOKİ'den Bursa Nilüfer'e 246 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Nilüfer projesi için düğmeye bastı.

Bursa'nın en büyük ilçesi Nilüfer olacak! 

2035 yılında, Ulaşım Master Planı'na göre Nilüfer Bursa'nın en büyük ilçesi olacak. Yeni oluşturulacak sanayi alanlarında da nüfus yoğunluğu artacak.

Nilüfer Özlüce'de cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak!

Nilüfer Belediyesi’nin hazırladığı yeni projeyle Özlüce Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki işletmeler, cephe sağlıklaştırması yapacak. 

Nilüfer Görükle'de yeni megakent kurulacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Görükle’deki mera bölgesine yeni megakent kurulacağını dile getirdi. 

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Emeklilere Özel projede kura işlemleri TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda bugün saat 11:00’da gerçekleştirilecek.

Nilüfer Belediyesi'nin faaliyet raporuna onay!

Nilüfer Belediyesi’nin 2016 yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen toplantıda kabul edildi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey hizmet çeşitliliğiyle yönetim sergilediklerini söyledi.

Nilüfer Burak Berk Kreşi'nin protokolü imzalandı!

Nilüfer’de çocukların daha iyi koşullarda eğitim almaları için yeni bir proje hayata geçiriliyor. 23 Nisan Mahallesi’nde yapılacak Nilüfer Belediyesi Burak Berk Kreşi’nin protokolü imzalandı.

Nilüfer Kültür Mahallesi’ne yeni pazar yeri inşa edilecek!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanı ile makamını Kültür Mahallesi’ne taşıdı. Vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen Başkan Bozbey, Kültür Mahallesi’ne pazaryeri ve 3 yeni park yapacaklarını söyledi.

Nilüfer yeni hizmet binası Haberi

Nilüfer yeni hizmet binası

Nilüfer Belediyesi yap-işlet-devret modeliyle 29 Ekim Mahallesi’ni hizmet binasına kavuşturdu. Muhtarlık, Aile Sağlığı Merkezi ve Zabıta Amirliği gibi birçok birimi bünyesinde barındıran hizmet binası törenle kapılarını açtı. Başkan Mustafa Bozbey, 3 yıl önce sınırları oluşturulan ve 31 Mart 2014 itibariyle hayata geçirilen 29 Ekim Mahallesi’nin hızla geliştiğini belirterek, “Bizler, Atatürk’ün izinde, onun devrimlerinin ve insan sevgisinin izinde bu kenti yönetiyor, hizmetlerimizi de değişimi yöneterek sürdürüyoruz. Biz, Nilüfer’de yapılmayanı yapıyor, hizmet için adeta sınırları zorluyoruz. Meclisimizde geçen yıl aldığımız bir kararla, köy ve mahalle muhtarlıklarımızın genel giderlerini karşılamaya başladık. Nüfusu 5 bin ve üzeri olan mahallelerimizde de Mahalle İletişim Merkezleri yapıyoruz. Böylelikle, vatandaşlarımız belediyeye gelmelerine gerek kalmadan, kendilerine buralarda yardımcı olan hizmet masası personeli aracılığıyla, Nilüfer Belediyesi’nin hizmetlerine mahallelerinde çözüm...