12 / 05 / 2024

Nimet Akbıyık Osma

Nimet Akbıyık Osma

Konra Grup Mimarlık Mühendislik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nimet Akbıyık Osma Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta kuruldu.

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te  5 milyon 550 TL sermaye bedeli ile Deniz Muslubaş tarafından kuruldu.

Bodrum'da kaçak inşa edilen villa yıkıldı!

Bodrum'un Akbük koyunda kaçak inşa edilen milyon liralık villanın yıkımı gerçekleşti. 

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

Muğla Akbük Koyu'nda kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıların yıkımı hız kesmeden devam ediyor. 

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Akbük kıyısındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Aydın'ın Didim ilçesinin tatil beldesi Akbük bölgesinde, kıyılarda bulunan kaçak yapı ve eklentiler, belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Akbük Koyu'ndaki 10 projede yıkım başladı!

Muğla'nın Gökova Körfezi'nde bulunan dünyaca ünlü Akbük Koyu'nda, imara aykırı bölümleri tespit edilip kaldırılması istenen kafe ve konutların olduğu 10 projede yıkım çalışmalarına başlandı.

Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Menteşe Belediyesi, Akbük Koyu'nda yer alan ve idari yargı süreci tamamlanan kaçak yapıların yıkım çalışmalarına başladı...

Nimet Bazan: Avcılar'ın en büyük sorunu dönüşüm!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Avcılar Belediyesi başkan aday adayı Nimet Baylan Bazan, Avcılar’ın en büyük sorununun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Süleyman Akbıyık: Ev yapmak kolay, satmak zor!

Kepez'de daire fiyatlarının yüzde 30 zamlandığını duyuran Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, "Kepez'de ev satış krizi yaşanıyor. Yapmak kolay satmak zor" dedi

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kapuağası Akbıyık Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 60 bin TL sermaye ile bugün Deniz Muslu baş, Yıldız Biçer ve Ali Muslubaş imzasıyla kuruldu.

Süleyman Akbıyık: İnşaat sektöründeki durgunluk geçici!

İnşaat sektörünü ve emlak piyasasını değerlendiren Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, sektörde yaşanan durgunluğun müteahhitleri ve vatandaşları umutsuzluğa sürüklememesi gerektiğini söyledi.

Süleyman Akbıyık: Ev alacaklar acele etmeli!

1 Kasım seçim sonuçlarının inşaat sektörünü psikolojik olarak rahatlattığına dikkat çeken Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık fiyatların yakın zamanda artacağı için ev alacaklara biran önce almaları uyarısında bulundu.

Nimet Akbıyık Osma Haberi

Nimet Akbıyık Osma


Konra Grup Mimarlık Mühendislik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nimet Akbıyık Osma Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 



Konra Grup Mimarlık Mühendislik İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1) Her türlü mühendislik, mimarlık hizmetleri, proje işleri, teknik hesaplarını ve fizibilitelerini yapmak.   2) Yurt içi ve yurt dışında yapılacak toplu ve münferit konut lojman, han, çarşı, okul, hastane, fabrika binaları, otel, motel ve diğer turistik tesisler ve konusu içine giren tüm yapılarla ilgili olarak mimari ve mühendislik hizmetleri sunmak ve tasarım ve projeler çizmek,  3) Mimarlık, mühendislik, dekorasyon, inşaat ve bu konularla ilgili taahhüt hizmetlerini yapmak, bu kapsam içinde fizibilite, rentebilite, araştırma ve raporları avan taksikat ve detay projeleri, maket, keşif, metraj...