18 / 05 / 2024

Nimetullah Topu biyografi

Nimetullah Topu biyografi

2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Ataşehir Başkan Adayı olarak Nimetullah Topu gösterildi. Peki, Nimetullah Topu kimdir? Nimetullah Topu, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte yanıtı...

ŞOK Markette 4 Kasım'da 2 yıl garantili masa tenisi setini 16 bin 900 TL'ye, Wilson basketbol topu 799 TL'ye satılacak!

ŞOK Market 4 Kasım itibarıyla satışa çıkarılacak aktüel ürünleri yayımladı. Katalogda spor severler için cazip ürünler satışa çıkarılacak. 

BİM'de Kemerli Masaj Aleti 449 TL, Pilates Topu 65 cm 119 TL'ye satılacak! BİM 13 Ekim aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 13 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda pek çok ürün uygun fiyata satışa çıkarılacak. İşte BM 13 ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu...

BİM yazı getirdi; sezon açıldı! Mayo, deniz şortu, plaj havlusu, plaj topu... İşte 26 Mayıs cuma fiyat listesi

BİM 26 Mayıs Cuma indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'e yaz geldi. Ünlü market mayo, deniz şortu, plaj havlusu, plaj topu birçok ürünü  26 Mayıs cuma günü satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Spor yapanlara müjde! ŞOK’ta pilates topu 120 TL’ye, sporcu matarası 100 TL’ye, egzersiz matı 100 TL’ye düştü!

ŞOK’un 26 Nisan tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, pilates topu 120 TL’ye, sporcu matarası 100 TL’ye, egzersiz matı 100 TL’ye düştü. İşte ŞOK 26 Nisan 2023 fiyat listesi...

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özviyan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Çoban ve Nimetullah Çoban ortaklığında kuruldu.

Nimetullah Kaya: Depreme karşı en kesin çözüm nitelikli kentsel dönüşüm!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen, depremi hatırlatarak riskli binaların yenilenmesi sürecinde kentsel dönüşümün önemine değindi.

Spor tutkunları kaçırmayın! ŞOK’ta pilates topu 24,90 TL, egzersiz matı 69,95 TL! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

ŞOK’ta bu hafta spora başlamayı düşünenleri motive edecek indirimler bulunuyor. Pilates’ten boksa çeşitli spor dallarına yönelik malzemelerin indirime girdiği Şok Cumartesi Fırsatları’nda hangi ürünler var? Hangi ürünün fiyatı kaç TL? İşte detaylar…

Gayrimenkul sektörü konsept değiştiriyor!

Pandemi ile birlikte konut tercihlerinin değiştiğini söyleyen Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, gayrimenkul sektörünün 30 yıl önceki konsepte dönüş yaptığını söyledi. 

Türkiye'de binaların ömrü uzatılmalı!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, deprem bilincinin artışına katkı sağlanmasının amaçlandığı 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ'den gayrimenkul borcunu bitirerek tapu kaydını üzerine almayanlara uyarı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Topu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Tapu devir işlemlerini 30 gün içerisinde tamamlamayan vatandaşlara, gerekli hukuksal işlemlerin başlatılacağına ilişkin SMS ve posta yolu ile uyarı yazısı gönderildi

Şua İnşaat'tan 2021’de iki yeni proje geliyor!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, 2020 yılını masaya yatırarak şirketin 2021 planlarını ve gayrimenkul sektörü trendleriyle ilgili tahminlerini anlattı.

Nimetullah Kaya'nın acı günü! Annesi Makbule Kaya vefat etti!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnder Yönetim Kurulu Üyesi Nimetullah Kaya'nın annesi Makbule Kaya hayatını kaybetti. 

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Tasarruf Organizasyon Ve Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nimetullah Narman tarafından açıldı.

Nimetullah Topu biyografi Haberi

Nimetullah Topu biyografi

Nimetullah Topu kimdir?

Nimetullah Topu, 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Ataşehir Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nimetullah Topu kimdir? Nimetullah Topu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?


Nimetullah Topu biyografi..

Nimetullah Topu, 1978 Balıkesir doğumlu. Yükseköğrenimine kadarManisa’da eğitim aldı. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.


İş hayatına 2001 yılında Sosyal Güvenlik Kurumu Kadıköy Müdürlüğündeuzman olarak başladı. 2004 yılından bu yana kurucusu olduğu HukukBürosunda serbest

avukatlık yapıyor.


Yüksek lisansını ekonomi hukuku alanında yapan Topu, çeşitli meslekive sivil toplum kuruluşlarında da faal olarak görev yapıyor.


Aktif siyasete 2004 yılında AK Parti Kadıköy Gençlik

Kollarında başladı. 3,5 yıl Gençlik Kolları Başkanvekilliği göreviniyürüttükten sonra, 2008′de Ataşehir ilçesinin kurulmasıyla, AK Parti Ataşehir Kurucu İlçe Sekreterliği görevini üstlendi.


2009 senesinden bu yana AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı göreviniyürüten Av. Nimetullah Topu, 2014 Yerel Seçimleri...