10 / 05 / 2024

Nınetıes Travel Turizm adres 

Nınetıes Travel Turizm adres 

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Farossı ve Kamal Farossı ortaklığında kuruldu.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Szr Group Travel Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Szr Group Travel Turizm Limited Şirketi Bağcılar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Çoğala tarafından kuruldu.

Rox Group Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rox Group Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Nergiz tarafından kuruldu.

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergün Şahin İnşaat Mobilya Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Şahin tarafından kuruldu.

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigün Motorlu Araçlar İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yenigün tarafından kuruldu.

Asgari ücretliler ve özel sektör çalışanları aman dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın! Net ve brüt maaş...

İşçilere, emekliye memura ve özel sektör maaşlarına yapılması beklenen zamların ardından net ve brüt maaş hesaplaması gündem oldu. İşte o hesaplar...

Merkez Bankası’nın net rezervleri iki ayda 21,5 milyar dolar büyüdü!

Başkan değişiminin ardından yeniden rezerv biriktirmeye başlayan Merkez Bankası’nın “net” rezervinde 2 Haziran sonrasındaki on haftada toplam artış 21,5 milyar dolara ulaştı. Banka’nın brüt rezervi 116 milyar 319 milyon dolara ulaştı.

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Godwın Walter Cynthıa İnşaat Tekstil Otomotiv Turizm Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gani Yılmaz tarafından kuruldu.

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aşkın Özkan tarafından kuruldu.

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mete Vip Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Özdeş tarafından kuruldu.

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

4b İstanbul Port Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Üzümcü tarafından kuruldu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Nınetıes Travel Turizm adres  Haberi

Nınetıes Travel Turizm adres 

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Farossı ve Kamal Farossı ortaklığında kuruldu.

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) TURİZM SEYAHAT : a) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evler, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerler, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizm, kaplıca turizm, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceler rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için...