30 / 04 / 2024

niş adalar son durum

niş adalar son durum

Özyazıcı İnşaat'ın Nish Adalar projesi kapsamında yüzde 1 peşinatla taksitleri 1 yıl erteleyerek konut sahibi olunuyor...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan son dakika İstanbul depremi açıklaması: Adalar fayında stres var mı? 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan olası büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki Adalar fayında stres var mı? İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları...

TOKİ Niğde 2023 projesinde son dakika değişikliği! 285 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Niğde 2023 projesinde son dakika değişikliği yaşandı. Tek bir ilçede inşa edilecek tam 285 yeni konutu kaçırmayın...

Nişantaşı Üniversitesi çok sayıda akademik personel alıyor! Son başvuru tarihi 15 Şubat 2023!

Nişantaşı Üniversitesi çok sayıda akademik personel alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 15 Şubat 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Ankara-Niğde Otoyolu'nda son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nda incelemeler yaptı. Peki Ankara-Niğde Otoyolu'nda son durum ne?

Niğde TOKİ son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Niğde Efendibey projesinde yer alan 201 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

İstanbul'da son dönemde yapılan gökdelenler mecliste!

İstanbul'da son dönemde yapılan gökdelenler meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Niğde Efendibey 1.Etap son başvuruları!

TOKİ Niğde Efendibey 1.Etap son başvuruları bugün kabul ediliyor. 94 adet 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 156.109 TL'den başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey AGG son başvuru!

TOKİ Niğde Efendibey Alt Gelir Grubu (AGG) projesinde fiyatlar 110.760 TL ile 162.624 TL arasında değişiyor. TOKİ Niğde Efendibey AGG son başvuru günü bugün olarak belirtiliyor.

TOKİ Niğde Efendibey AGG son başvuru!

TOKİ Niğde Efendibey Alt Gelir Grubu (AGG) son başvuru günü yarın olarak belirtiliyor. Başvuru dönemi 24 Temmuz'da başlayan projede başvurular 3 Ağustos'ta sona eriyor.

TOKİ Niğde Bor 2. Etap engelli son başvuru tarihi!

Niğde Bor 2. Etap Engelli Konutları için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Proje için başvurular 07 Temmuz 2017 tarihi itibariyle kabul edilmeye başlanmıştı.

TOKİ Niğde Çamardı başvuru tarihleri 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Niğde Çamardı 3. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 27 adet için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

niş adalar son durum Haberi

niş adalar son durum



Nish Adalar projesi kapsamında yer alan 1+1'ler 83 metrekare; 2+1'ler 114-154 metrekare; 3+1'ler 141-195 metrekare ve 4+1'ler 208 metrekare şeklinde tasarlandı. Projedeki 1+1'lerin fiyatları 206 bin TL'den ve  2+1'lerin fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. 


Proje kapsamında 100 bin TL'lik bir daire için örnek ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat sonrası 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Taksit ödemeleri de 1 yıl sonraya erteleniyor. Faizlendirmeler ise 60 aya kadar yüzde 0,88 ve 120 aya kadar ise yüzde 0,92 olarak belirlendi.