18 / 05 / 2024

nisan ayı yapı dergisi

nisan ayı yapı dergisi

Mimarlık, Tasarım, Kültür ve Sanat Dergisi YAPI'nın Nisan Sayısı Çıktı...

ODMD açıkladı! 2024 Nisan ayında en çok hangi otomobil markaları satıldı...

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında bu yılın nisan ayında en çok satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Volkswagen olarak açıklandı.

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

Nisan ayı sonuna kadar başvuranlara 6337 TL ödeme! İşte detaylar!

Nisan ayı sonuna kadar devlet eliyle başvuranlara 6337 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Aile Bakanlığı'ndan nisan ayında 2 bin 500 TL sürprizi

Aile Bakanlığı nisan ayında yaptığı art arda duyurularla vatandaşlarını yüzünü güldürdü. Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik 2 bin 500 TL ödemesi daha yapılacağı öğrenildi. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Nisan ayı müjdeleri bitmek bilmiyor. Aile Bakanlığı'ndan sonra bu da var. 2.135 TL ödeme yapılacak aileler dikkat

Nisan ayında gerek Aile Bakanlığı gerekse hükümetin diğer yetkilileri cephesinden peş peşe açıklamalar yapılıyor. Ev hanımlarıyla ilgili de önemli bir haber geldi.

Halkbank Nisan ayına damga vurdu! Rekor promosyon ödemesi yapıldı 

Banka promosyonlarında yapılan güncellemeler EYT'nin nihayete ermesiyle yeniden şekilleniyor. Halkbank Nisan ayı için yaptığı yenilikler ile birlikte vatandaşların alakasını çekmeyi başardı ve Halkbank tarafından her ay açıklanan promosyon ödemeleri nisan ayı için de açıkladı.

Hyundai İ20 nisan ayı fiyatı belli oldu! Hyundai İ20’ye zam geldi mi, ne kadar zam geldi?

Hyundai İ20’nin nisan ayı fiyatı belli olurken, otomobil almak isteyenler de İ20’nin nisan ayı fiyatına ilişkin arama motorlarında araştırmalar yapıyor. Peki, Hyundai İ20 nisan ayı fiyatı ne kadar oldu? İşte tüm merak edilenler...

Aile Bakanlığı'ndan nisan ayı müjdesi geldi

Vatandaşlara ciddi miktarlarda ödeme gerçekleştiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan nisan ayı müjdesi geldi. İşte Aile Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın detayları.

Yapı Kredi Nisan ayında gaza bastı... Yapı Kredi'den flaş açıklama

Bankalar nisan ayının gelmesiyle birlikte yeni kampanyalarını tek tek açıklıyor. Yapı Kredi de nisan ayına yönelik kampanyasını müşterilere duyurdu. İşte detaylar...

Çiftçiler dikkat! Bu ödemelerin hepsi nisan ayında tek tek yatacak! Hesabınızı kontrol edin!

Çiftçilere nisan ayında birden fazla ödeme yapılacak. Aynı zamanda binlerce çiftçinin yararlandığı mazot ve gübre desteği için detaylar merak ediliyor. Durum  böyle olunca, tüm dikkatler Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gelecek son açıklamalara çevrildi. İşte çiftçilere nisan ayında yatacak ödeme

Sıfır araç almak isteyenler; fiyatı 250 bin TL'nin altında bir tek o kaldı! Citroen Ami'nin Nisan ayı satış fiyatı

Sıfır km otomobil fiyatları artmaya devam ediyor. Küçük araçlar hem fiyat hem de kullanım kolaylığı ile ilgi görüyor. Bu otomobillerden biri olan Citroen’in en küçük aracı Ami'nin yapılan son dakika açıklamasıyla birlikte Nisan ayı fiyatı belli oldu. İşte detaylar...

Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı! Peki Nisan ayında Honda Accord'a ne kadar zam yapıldı?

Güvenilirliği, kalitesi, konforu, performansı ve yakıt verimliliği yer alır. Honda Accord, dünya çapında çok sayıda kişi tarafından tercih edilen bir sedan araçtır. Honda Accord'a Nisan ayında gelen zam dudak uçuklattı. Peki 03 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Nisan ayında birinci el konut satışları arttı!

TUİK tarafından 2021 yılı Nisan ayında 95 bin 863 adet konut satışı yapıldı. Açıklanan rakamlara göre; Nisan'da 29 bin 212 adet konut da ilk defa el değiştirdi.

nisan ayı yapı dergisi Haberi

nisan ayı yapı dergisi

YAPI Dergisi'nin Nisan sayısında EAA-Emre Arolat Architects'in tasarladığı Bodrum'daki "Yalıkavak Palmarina" projesine geniş yer veriliyor. Dergide Türkiye'den ve dünyadan çeşitli proje ve uygulamaların yanısıra çeşitli konulara ilişkin makaleler de yer alıyor. 


"YEM 45 Yılı Geride Bıraktı"

Doğan Hasol, derginin Nisan sayısındaki "YEM 45 Yılı Geride Bıraktı" başlıklı yazısında; "YEM daha nice yıllar, YEM dostlarıyla birlikte yaşasın... Aynı çizgide... Aynı başarılarla.." diyor. 


"YAPIDA EKOLOJİ EKİ"

Bu yıl altıncısı yayımlanan "Yapıda Ekoloji" ekinin içeriği, 16 Nisan'da YEM'de yapılacak "Sürdürülebilirliğin Boyutları" başlıklı EKODesign Konferansı'na paralel: "Sürdürülebilirliğin Katmanları" konusuna yaklaşımları derleyerek ele almaya çalışıyor. Yeşil Bina sertifikalarında Türkiye ve dünyadaki son gelişmeleri aktaran ekte Türkiye'den ve dünyadan proje, yaklaşım ve uygulama örneklerine yer...