12 / 05 / 2024

Nisanda tanıtımı yapılan konut projeleri

Nisanda tanıtımı yapılan konut projeleri

GEÇTİĞİMİZ ay gerçekleştirilen lansmanlar ve ihalelerle gayrimenkul sektöründe yeni bir rekora daha imza atıldı. Projeler, 20 trilyonu bulan gayrimenkul projelerine imza atacak tanıtımlarını gerçekleştirdi.

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

TOGG'dan yeni proje! ABD'de tanıtımı yapıldı

Türkiye'nin otomobil Togg, Las Vegas'ta düzenlenen Ces2023 kapsamında konsept cihaz olan Beyond X'i görücüye çıkardı. Tasarımıyla dikkat çeken Beyond X için yapılan paylaşımda, motto olarak "Mobilitenin yarından sonrası!" ifadelerine yer verildi.

iPhone 14’ün tanıtımına saatler kaldı. İşte sızdırılan bilgiler ve fiyatı

Teknoloji ve telefon devi Apple’ın merakla beklenen iPhone 14 serisinin ve yeni ürünlerinin tanıtımına saatler kaldı. Peki sızdırılan bilgilere göre iPhone’nin özellikleri neler. İşte yanıtı!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Apple'da sızıntı! iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı! 

Apple’ın yaz sonunda düzenlemeyi planladığı etkinliğine artık sayılı bir zaman kaldı. Covid 19 pandemisi nedeniyle getirilen kısıtlama ve yasakların da kalkmasıyla birlikte etkinliğin Eylül ayında fiziksel ortamda düzenlenmesi bekleniyor. Peki iPhone 14'ün tanıtımı ne zaman yapılacak? İşte iPhone 14

Avrupa'nın en çok yatırım yapılan 4'üncü şehri İstanbul oldu!

İstanbul Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Erkam Tüzgen, İstanbul'un Avrupa'da en çok yatırım yapılan 4. şehir olduğuna dikkat çekti. 

iPhone 13 tanıtımı yeni yapılan Galaxy S22'yi ardında bıraktı!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung ve Apple karşı karşıya geldi. Samsung'un yeni tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S22 serisi iPhone 13'ün gerisinde mi kaldı? İşte konuya dair o gelişmeler...

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan 10’uncu ülke!

Doç. Dr. Faik Tanrıkulu, "2021 yılı verilerine göre Türkiye Avrupa’da en çok yatırım yapılan ülkeler arasında 10’uncu sıraya yükselirken, İstanbul en çok yatırım yapılan 7’nci şehir olmayı başardı." ifadesini kullandı.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Van Erciş'te kentsel dönüşüm tanıtım toplantısı yapıldı!

Van'ın Erciş ilçesinde "Kentsel Dönüşüm 2. Etap Projesi"nin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

Nisanda tanıtımı yapılan konut projeleri Haberi

Nisanda tanıtımı yapılan konut projeleri

Başta Emlak Konut GYO olmak üzere Kuzu Grup, Ege Yapı, Sur Yapı, Piyalepaşa ve sektörün diğer aktörleri değeri 20 trilyonu bulan gayrimenkul projelerine imza atacak tanıtımlarını gerçekleştirdi. 



Emlak Konut GYO güven tazeledi

3 Mart- 31 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen 16 lansmanda görücüye çıkan projeler, yatırımcıların akınına uğradı. Emlak Konut GYO aynı tarihler arasında gerçekleştirdiği ihalelerde talep ve teklif rekoruyla inşaat sektörüne olan güveni bir kez daha tazeledi.



¦ MART ayında İstanbul İstinye'deki 158 dönümlük arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı işi ihalesini gerçekleştiren Emlak Konut GYO'ya duyulan güven teklif veren firma sayısı ve verilen astronomik tekliflerle bir kez daha teyit edildi. Tahincioğlu'nun ikinci oturumda verdiği 3.67 milyarlık teklifin ardından arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 1.8 milyar ll^parşa^öşı karşıkğ-şirket paym gelir.flranj ise...