02 / 05 / 2024

TOGG'dan yeni proje! ABD'de tanıtımı yapıldı

TOGG'dan yeni proje! ABD'de tanıtımı yapıldı

Türkiye'nin otomobil Togg, Las Vegas'ta düzenlenen Ces2023 kapsamında konsept cihaz olan Beyond X'i görücüye çıkardı. Tasarımıyla dikkat çeken Beyond X için yapılan paylaşımda, motto olarak "Mobilitenin yarından sonrası!" ifadelerine yer verildi.



Togg, ABD'nin Nevada eyaletinde yer alan Las Vegas kentinde düzenlenen Ces2023 kapsamında konsept cihaz olan Beyond X'i görücüye çıkardı.

Togg'un Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Beyond X'in sıra dışı tasarımı dikkat çekerken, "Duyuları harekete geçiren sıra dışı dijital bir deneyim… Mobilitenin yarından sonrası! Beyond X #ReDefineMobility #CES2023 #Togg" ifadelerine yer verildi.

ÖN SİPARİŞE DAİR BİLGİ VERİLDİ

ABD'nin Las Vegas şehrinde 5-8 Ocak tarihleri arasında düzenlenen dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES'e duyuları harekete geçiren bir deneyim alanıyla katılan Togg, dünyada ilk kez uygulanacak bir yöntemle yapılacak ön sipariş sürecine dair bilgi verdi.

Ayrıca, Togg'un Beyond X adıyla gösterilen ve mobiletinin yarından sonrasına ilişkin ipuçları veren stand alanında ziyaretçiler, duyularını harekete geçiren bir mobilite deneyimine dahil oldu.


Geri Dön