22 / 07 / 2024

TOGG'dan yeni proje! ABD'de tanıtımı yapıldı

TOGG'dan yeni proje! ABD'de tanıtımı yapıldı

Türkiye'nin otomobil Togg, Las Vegas'ta düzenlenen Ces2023 kapsamında konsept cihaz olan Beyond X'i görücüye çıkardı. Tasarımıyla dikkat çeken Beyond X için yapılan paylaşımda, motto olarak "Mobilitenin yarından sonrası!" ifadelerine yer verildi.




ÖN SİPARİŞLER DÜNYA ÇAPINDA YENİLİKÇİ BİR YÖNTEMLE ALINMAYA BAŞLANACAK

Avrupa'nın en temiz kampüsünde ilk akıllı cihazın seri üretimine başladıklarını anımsatan Karakaş, cihazın mart sonunda Türkiye'den başlayarak kullanıcılarla buluşacağını dile getirdi.

Türkiye'de başlayacak ve yakında detayları açıklanacak ön sipariş sürecine ilişkin de bilgi veren Karakaş, Togg'un doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı C SUV'un ön siparişinin dünya çapında yenilikçi bir yöntemle satışa açılacağını aktardı.

Karakaş, satış stratejilerinde kullanıcıyla doğrudan temas yöntemini seçtiklerini belirterek, "Küresel rekabette kullanıcıya yakın olanlar daha başarılı oluyor. Akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla doğrudan buluşturacak, satışları doğrudan kendimiz organize edeceğiz." dedi.

Kullanıcıyı merkeze alan, dijital ve fiziksel deneyimi harmanlayan yapıda hizmet vereceklerini vurgulayan Karakaş, şunları söyledi:

"Şubat ayında da siparişleri açıp, ilk çeyrek sonunda ilk akıllı cihazlarımızı kullanıcılarımızla buluşturmaya başlayacağız. Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz. Kullanıcılarımız Trumore platformu üzerinden katılacakları bir yarışma ya da dilerlerse kura yöntemiyle Togg akıllı cihazlarına ön sipariş verme hakkını elde edebilecekler. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak üreteceğimiz ve açık artırma ile satışa sunacağımız NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği sunacak."

"AKILLI CİHAZIMIZI ÜÇÜNCÜ YAŞAM ALANI OLARAK TANIMLIYORUZ"

Dört yıl önce bir otomobilden fazlası için yola çıktıklarında 2 stratejik hedefleri olduğunu hatırlatan Karakaş, şöyle devam etti:

"İlki, küresel boyutta rekabet edebilir ve fikri mülkiyeti Togg'a ait bir mobilite teknoloji markası geliştirmek. İkinci hedefimiz de kullanıcıyı merkeze alarak akıllı cihazımız ve dijital ürünlerimizin etrafında, herkes için açık ve erişilebilir bir ekosistem oluşturmak. Geride bıraktığımız dört yılda planlarımız doğrultusunda adım adım ilerledik. Mobilite ekosistemimizi de dijital platformumuzla genişletiyor ve yaygınlaştırıyoruz. Mobilite deneyimini A noktasından B noktasına gitmekten öteye taşıyarak, kullanıcıya günlük yaşamını kolaylaştırıp keyifli hale getirecek akıllı yaşam çözümleri sunuyoruz. Çünkü biz akıllı cihazımızı üçüncü yaşam alanı olarak tanımlıyoruz."


Geri Dön