02 / 05 / 2024

nişantaşı 2015 yeni projeler

nişantaşı 2015 yeni projeler

İnşaat sektörünün büyüyen ve markalaşan firmaları arasında yer alan AB Grup İnşaat,AB Yaşam Evleri’nin kısa sürede satışması sebebiyle İstanbul’un seçkin semtlerinden Nişantaşı’nda Bayrak Konakları projesine başladı.

Nişantaşı Koru'da son dakika gelişmesi! Bağımsız bölüm sayısı 196'ya çıktı! 

Nişantaşı Koru projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projede yeni alınan yapı ruhsatlarının ardından bağımsız bölüm sayısı 196'ya yükseldi. İşte detaylar...

Nişantaşı Koru'da detaylar belli oldu!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında konumlanan projede, yüksek tavanlı evlerde ve daire büyüklüğünde geniş teraslarda kendi havuzuna girebilecek eşsiz manzaranın tadını çıkarabileceksiniz.

Dap Yapı’dan Nişantaşı’nda dev koruya komşu sağlıklı evler!

DAP Yapı, yeni projesiyle sağlıklı ev konseptini lüksün merkezi Nişantaşı’na getiriyor. ‘Sağlıklı Ev’ konseptinde inşa edilen proje, lokasyon olarak Amerikan Hastanesi ile Ihlamur Kasrı arasında yer alıyor.

Nişantaşı'na sağlıklı evler geliyor!

İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirdiği konut projesiyle adından söz ettiren DAP Yapı şimdi de Nişantaşı'nda yeni bir projeye imza atıyor. 60 bin metrekare koru alanına komşu proje Amerikan Hastanesi'nin karşısında yer alacak. 

Vakko Nişantaşı'nda mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Vakko, yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı...

Nişantaşı Koru: Dap Yapı Nişantaşı projesinin adı belli oldu!

Dap Yapı'nın Nişantaşı'nda hayata geçireceği yeni projesi Nişantaşı Koru adıyla yükselecek. Proje için ön talep toplanıyor...

İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı!

50 yıldan fazla zamandır tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası olan İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı. 

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

Nilay Dorsa: Nişantaşı’na taşındım!

“Caka” isimli yeni şarkı çıkaran Nilay Dorsa, uzun zamandır tasarladığı Nişantaşı'ndaki evine bayramdan sonra taşındı.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Dap Nişantaşı projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Dap Nişantaşı projesinde ön talep toplanıyor...

nişantaşı 2015 yeni projeler Haberi

nişantaşı 2015 yeni projeler


İnşaat sektörünün büyüyen ve markalaşan firmaları arasında yer alan AB Grup İnşaat, geçtiğimiz günlerde İstanbul’un seçkin semtlerinden Nişantaşı’nda Bayrak Konakları projesine başladı. Hayata geçirildikten sonra satışa sunulan AB Yaşam Evleri’nin büyük ilgi görmesi ve kısa sürede dairelerin satılmasının ardından geçtiğimiz günlerde Nişantaşı Bayrak Konakları Projesi’ne start verildi. 



İnşaat sektöründe faaliyet gösteren AB Grup İnşaat, geçtiğimiz günlerde İstanbul’un seçkin semtlerinden Nişantaşı’nda Bayrak Konakları projesine start verdi. Valikonağı caddesinin birinci paralelinde yer alan Bayrak Konakları Projesi, merkezi konumuyla yatırımcıların ilgisini çekiyor. Bin metrekare arazi üzerinde 2 blok 28 dairenin yer aldığı projede, 100 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen, 1+1, 2+1, 3+1’lerin yanı sıra 5+1 dubleks seçenekler de mevcut. Nişantaşı Bayrak Konakları 30 Ağustos 2015 tarihinde tamamlanacak. 


Çevresindeki sosyal yapı ile bütünleşen...