10 / 05 / 2024

nisbetiye on ne kadarı satıldı

nisbetiye on ne kadarı satıldı

İstanbul’un en lüks ve gözde semtlerinden Etiler’de çevre dostu bina olarak inşa edilen Nisbetiye On, altın sertifika almaya hazırlanıyor

Alice Müzikali son 10 oyunla sahnede! Peki Alice Müzikali'nin bilet fiyatları ne kadar? İşte 26 Mart 2023 fiyat listesi

Başarılı oyuncu kadrosu ve büyüleyici sahne şovuyla göz alan Alice Müzikali, son 10 on oyunuyla Zorlu PSM Sahnesinde seyircisiyle buluşacak. Peki Alice Müzikali'ni izlemek isteyenler ne kadar ödeme yapacak? İşte Alice Müzikali'nin güncel bilet fiyatları...

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 06 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı almak isteyenler, teknoloji gelişti artık buzdolabında da Wifi var. Wifi Teknolojili buzdolabı almak isteyenlere özel haberimize göz atın. Peki Vestel Ion Wıfı No-Frost Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Mutfak tüpüne çılgın 2023 zammı! Büyük tüp fiyatları 2023'te uçtu! Aygaz, Mogaz, Milangaz 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz yıl mutfak tüpüne inanılmaz zamlar uygulanmıştı! 2023 senesinin gelişi ile beraber mutfak tüpüne yeni yılın ilk zammı on gün önce yapıldı!  İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 16 Ocak 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

Mutfak tüpüne çılgın zam! Büyük tüp fiyatları 2023'te patladı! Aygaz, Mogaz, Milangaz 1 Ocak 2023 fiyat listesi...

1 Ocak 2023'ün gelişi ile beraber mutfak tüpü fiyatları merak ediliyor... Geçtiğimiz sene mutfak tüpüne inanılmaz zamlar ve indirimler uygulandı! Son on bir sene içinde mutfak tüpü yüzde 406 zamlandı. İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 1 Ocak 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

2019 Eylül'de kiraya ne kadar zam yapılacak?

TÜFE'de (2003=100) 2019 yılı Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,86, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 7,35, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 15,01 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 19,62 artış gerçekleşti. Peki 2019 Eylül'de kiraya ne kadar zam yapılacak?

Hilti ON!Track uygulaması inşaat sektörüne kolaylık sağlıyor!

  İnşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, inşaat profesyonellerinin en büyük sorunlarından biri olan ekipman yönetimi konusunda geliştirdiği ON!Track uygulamasıyla sektöre büyük bir kolaylık sunuyor. 

DKY ON Kağıthane ev fiyatları ne kadar?

DKY İnşaat imzasıyla hayata geçirilen DKY ON Kağıthane projesi 206 adet konuttan meydana geliyor. Peki DKY ON Kağıthane ev fiyatları ne kadar?

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Yeni bir biyografi, tam on yıl evvel 5 Kasım’da kaybettiğimiz siyasi lideri, zaferleri ve yenilgileriyle tartışmaya açıyor. Ayrıca küllenmekte olan bir konuyu da hatırlatıyor: Ecevit’in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Temmuz ayında kiralar ne kadar artacak?

Kira artış hesaplamalarında kullanılacak oranlar TÜİK tarafından açıklanıyor. Hesaplamada ÜFE oranlarından on iki aylık ortalamalar baz alınıyor. Peki, Temmuz ayında kiralar ne kadar artacak?

Kağıthane DKY On ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilen proje 38 bin metrekare inşaat alanına yayılıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Kağıthane DKY On ne zaman teslim edilecek?

DKY On metrekare fiyatları ne kadar?

DKY On Kağıthane Residence 10 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Projenin 1.450 metrekaresi ticaret alanından oluşuyor. Peki DKY On metrekare fiyatları ne kadar?

Kağıthane DKY On Rezidans teslimleri ne zaman?

Toplam 450 metrekare ticari alanına ayrılan proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükseliyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. Proje Kağıthane DKY On Rezidans teslimleri ne zaman?

DKY On Kağıthane ne zaman teslim?

Toplam 38 bin metrekare inşaat alanına yayılan proje 200 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Projede daireler 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı. Peki DKY On Kağıthane ne zaman teslim?

nisbetiye on ne kadarı satıldı Haberi

nisbetiye on ne kadarı satıldı

Türkiye’nin ilk organik binası Nisbetiye On, altın sertifikalı olacak



Çevreye duyarlı ve çevre dostu bina olarak inşa edilen İstanbul’un yeni yaşam merkezi Nisbetiye On, Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED) sertifikasına başvurarak, altın sertifika alacak.


LEED, ABD'deki Çevre Dostu Binalar Konseyi tarafından geliştirilen bir dizi kriterler listesinden oluşuyor. Nisbetiye On da bu kriterlerin bütününe uyarak, çevre dostu bina olarak tasarlandı.


Plastik ve kurşun yok

Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ceylan, Nispetiye On projesinde; şantiyenin kuruluşundan, çıkarılan toprağın nereye gideceğine kadar her şeyi en ince ayrıntısına kadar tasarladıklarını belirti.

Ceylan, “Malzemeleri taşıyan kamyonların tekerlekleri bile yıkandı. Binanın inşasında bütün malzemeler geri dönüşümlü olanlardan kullanıldı. Ayrıca binanın iç kaplamaların hiçbiri plastik ya da kanserojen madde içermiyor, kullanılan boya da özel olarak seçildi. Zemin kaplamalarda...