04 / 05 / 2024

Niyazi Anıl Özakıncı

Niyazi Anıl Özakıncı

Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Anıl Özakıncı, Mehmet Fidan Özakıncı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Şubat'ta kuruldu.

Emlak Konut GYO'dan yılın üçüncü çeyreğinde 46.4 milyar TL'lik satış! 

Emlak Konut GYO tarafından, 2023 yılının üçüncü çeyreğine ilişkin satış ve karlılık rakamları tek tek açıklandı. Şirket, bu senenin üçüncü çeyreğinde 46 milyar 452 milyon 778 bin 367 TL'lik satış yaptı. İşte ayrıntılar...

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Dünya Altın Konseyi verilerine göre yılın üçüncü çeyreğinde en çok altını TCMB aldı

TCMB altın talebinde yılın üçüncü çeyreğinde küresel merkez bankalarını geride bırakarak en çok altın alan merkez bankası oldu. Analistler merkez bankalarının bir takım riskleri bertaraf etmek için altın talebini artırdıklarını belirtiyor.

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Cemal Gürbey tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 3 bin 48 sağlık tesisi inşa edildi!

AK Parti İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de yapılan sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar deprem konutlarımızı bitireceğiz!

Partisinin  Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen İzmir 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları ile ilgili açıklama yaptı.

Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 6,7 büyüdü!

Türkiye ekonomisi, yeni tip koronavirüs salgınının etkilerine rağmen yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 6,7 büyüme gösterdi.

Özak GYO ve İnter Yapı Emlak Konut GYO Dikilitaş ihalesine katıldı!

Özak GYO ve İnter Yapı İnşaat Turizm San.ve Tic. A.Ş.'den oluşan ve Özak GYO'nun yüzde 99 pay ile pilot ortak olduğu ortak  girişim grubu, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 20 Ekim 2

Pelin Akil ve Anıl Altan villaya taşındı!

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, oturdukları siteden müstakil bir villaya taşındı. Pelin Akil ve Anıl Altan'ın yeni evleri iki katlı ve büyük bir bahçeye sahip...

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

Niyazi Anıl Özakıncı Haberi

Niyazi Anıl Özakıncı

Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Niyazi Anıl Özakıncı, Mehmet Fidan Özakıncı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu. 


Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


Özakıncılar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Tuzla, Tepeören Mahallesi, Karacabey Caddesi, No:7...