04 / 05 / 2024

Nizam Ertaş

Nizam Ertaş

Efendioğlu Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nizam Ertaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Mart'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Cemal Gürsel Caddesi'nde kuruldu.

Bitişik nizam nedir?

Bitişik nizam, İmar Yönetmeliği’ne göre belirlenen ve belirli bir yapı düzenini ifade eden bir terimdir. Yapı sektöründe sıklıkla kullanılan bu terimin ne olduğunu bilmek önemlidir. Peki bitişik nizam nedir, hangi yapıları ifade eder ve nerelerde görülür? İşte bitişik nizamla ilgili bilgiler...

Blok nizam nedir?

Blok nizam, ilgili yönetmelikler tarafından belirlenen bir bahçe düzenidir. Ayrık nizam ve bitişik nizam da farklı düzenlemeleri ifade eder. Peki blok nizam nedir, özellikleri nelerdir, önemi nedir ve neden yapılır? İşte blok nizam hakkında bilinmesi gereken önemli bilgiler…

Vahdettin Ertaş ne iş yapıyor? Vahdettin Ertaş nereden mezundur?

Vahdettin Ertaş ne iş yapıyor? Vahdettin Ertaş’ın mesleği nedir? Vahdettin Ertaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Taşoluk tarafından kuruldu. 

Vahdettin Ertaş kimdir?

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Vahdettin Ertaş kimdir? Vahdettin Ertaş, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Vahdettin Ertaş'ın biyografisi..

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? İşte 5 soruda bina güvenliği!

Binalarda hangi çatlaklar tehlikeli? Bitişik nizam tehlikeli mi? sorularının yanıtları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. İşte 5 soruda bina güvenliği...

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Kardeşler İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ertaş tarafından kuruldu.

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Grup İnşaat Dekorasyon Tadilat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi İsmet Ertaş tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Fyd Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fyd Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Kamber Korkmaz ve Mustafa Kemal Ertaş ortaklığında kuruldu.

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Taşpınar tarafından kuruldu!

1.500 akaryakıt istasyonu kapanabilir!

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkan Yardımcısı Musa Ertaş yaptığı açıklamada ay sonuna kadar 1.500 akaryakıt istasyonunun kapanabileceğine değindi.

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Yapı Denetim Bakanı'na ceza!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Başkanı olan Nizam Genç'in firmasına bir sene boyunca iş almaktan men cezası verdi. 

Nizam Ertaş Haberi

Nizam Ertaş

Efendioğlu Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Nizam Ertaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Efendioğlu Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...