29 / 08 / 2024

Nizamettin Kazancı kimdir

Nizamettin Kazancı kimdir

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu üyesi Kazancı, UNESCO şemsiyesi altında oluşturulacak Jeopark Kurulu ile köye dönüşlerin ve kırsal kalkınmanın kolaylaştırılabileceğini belirtti. Kazancı "Ürgüp ve Pamukkale örnek olmalı" diye de sözlerine ekledi

Türkiye’nin en zenginlerinden biri olan Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı nerelidir?

Şaban Cemil Kazancı kimdir? Şaban Cemil Kazancı hangi mesleği yapıyor? Şaban Cemil Kazancı nereden mezundur? İşte detaylar!

Barış Erdeniz kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Kazancı Holding A.Ş, Aksa Elektrik İcra Kurulu Başkanı Barış Erdeniz kimdir? Barış Erdeniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Barış Erdeniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Barış Erdeniz`in hayatına dair merak edilenler.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Değer artış kazancı vergisinin mükellefi kimdir?

Değer artış kazancı vergisi, taşınmaz malların elden çıkarılması halinde ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Vergilendirmede bazı kıstaslar uygulanıyor. Peki, değer artış kazancı vergisinin mükellefi kimdir?

Nizamettin Akgök kimdir?

Halen Selçuk Üniversitesi kampusu içerisindeki hafif raylı sistemin proje müdürü olarak görev yapan Nizamettin Akgök kimdir? Nizamettin Akgök, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nizamettin Akgök...

Gamze Özbal kimdir?

2010 yılında Mehmet Kütahneci ve Gökhan Kazancı ile birlikte İkon TPU'yu kuran Mimar Gamze Özbal kimdir? Mimar Gamze Özbal bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gamze Özbal..

Gökhan Kazancı kimdir?

Mimar Gökhan Kazancı kimdir? Gökhan Kazancı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Gökhan Kazancı ne zamandan beri Melikşah Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde Misafir Öğretim Görevlisi olarak çalışıyor?

Fikret Şinasi Kazancıoğlu kimdir?

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu kimdir? Fikret Şinasi Kazancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu...

Nizamettin Kazancı: Türkiye'nin jeopark alanları turizm açısından yeterince kullanılamıyor!

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu üyesi Kazancı, UNESCO şemsiyesi altında oluşturulacak Jeopark Kurulu ile köye dönüşlerin ve kırsal kalkınmanın kolaylaştırılabileceğini belirtti. Kazancı "Ürgüp ve Pamukkale örnek olmalı" diye de sözlerine ekledi

Jeopark Kurulu ile köye dönüşler kolaylaştırılacak mı?

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu üyesi olan Prof. Dr. Nizamettin Kazancı, UNESCO şemsiyesi altında oluşturulacak Jeopark Kurulu ile köye dönüşlerin ve de kırsal kalkınmanın kolaylaştırılabileceğini belirtti.

Nizamettin Aşa kimdir?

İstanbul Emlakçılar Odası’nda ikinci başkanı olarak görev alan Nizamettin Aşa kimdir? Nizamettin Aşa, konut sektörü hakkında neler düşünüyor? İşte Nizamettin Aşa ve konut sektörü ile ilgili düşünceleri...

Mehmet Şükrü İlkel kimdir?

Garanti Koza'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel kimdir? Mehmet Şükrü İlkel, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel'in biyografisi...

Nizamettin Kazancı kimdir Haberi

Nizamettin Kazancı kimdir


UNESCO Türkiye Milli Komisyonu üyesi Prof. Dr. Nizamettin Kazancı, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin jeopark alanları bakımından çok zengin olduğunu ancak bu alanların turizm için yeterince kullanılamadığını belirtti. 


Jeoparkların, volkanlar, peri bacaları, karstik mağaralar, kanyonlar, kaya mezarları, taş köprüler, tarihi evler ile pek çok jeolojik, jeomorfolojik ve doğal mirası bünyesinde barındırdığına işaret eden Kazancı, "Sadece Ankara'daki kayaç çeşitliliği Avrupa'daki kayaç çeşitliliğinden fazla. Bu çok büyük bir jeoturizm ve jeopark potansiyeli demektir" dedi.


Ürgüp ve Pamukkale örnek olmalı


Kazancı, jeolojik ve biyolojik çeşitliliği korumanın tek yolunun insanların duyarlılıklarını arttırmakla mümkün olduğunu söyledi.


Kırsalda yaşayan halkın, gelir elde edeceği alanları koruyacağına işaret eden Kazancı, "En önemli örnekler Denizli Pamukkale ve Ürgüp Göreme. Buralarda insanlar korudukları ve içinde yaşadıkları topraklardan para kazanıyor. Bu nedenle de devamlılığını sağlamak için...