04 / 05 / 2024

Nizip emalk piyasası ne durumda

Nizip emalk piyasası ne durumda

Gaziantep Nizip genelinde hizmet veren Emlakçılar, son günlerde hızla yayılan inşaat sektöründe düşüş ancak, emlak piyasasında ise hareketlilik olduğunu ifade ettiler.

Nizip'te emlakta hareketlilik, inşaatta duraksama var!

Gaziantep Nizip genelinde hizmet veren Emlakçılar, son günlerde hızla yayılan inşaat sektöründe düşüş ancak, emlak piyasasında ise hareketlilik olduğunu ifade ettiler.

Eva'nın İstanbul markalı konut piyasası raporu açıklandı!

Eva Gayrimenkul 2014 Markalı Konut Piyasası Araştırma ve öngörüler raporu açıklandı. İstanbul'un markalı konut projelerini ne kadar biliyoruz? İşte Eva Gayrimenkul'ün yeni sektör raporu açıklandı.

Türkiye konut piyasası genel bakış Nisan raporu açıklandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Nisan ayı raporunu ekledi. Reidin, Türkiye konut piyasası Nisan ayı genel bakış verilerini yayınladı.

Kırşehir'de emlak piyasası durgun!

KIRŞEHİR'DE emlak piyasasındaki durgunluk bahar aylarının gelmesine rağmen sürüyor. Kış mevsiminde emlak alım ve satımlarında yaşanan durgunluğun 7 Haziran Milletvekili Seçimleri'ne kadar devam edeceği öngörülüyor.

Çin, konut piyasasını destekleyen önlemler alacak!

Soğumasıyla dikkatleri üzerine çeken dünyanın ikinci en büyük ekonomisi Çin, konut piyasasını destekleyici bir dizi önlem aldı.

Almanya'da emlak piyasası son 10 yılın en üst seviyesine çıktı!

ALMAN Federal İstatistik Dairesi 2014 yılı içinde Almanya'da en çok mülk satın alanların başında Çinlilerin geldiğini açıkladı. Alman inşaat ve emlak piyasası son 10 yılın en üst seviyesine çıktı.

Türkiye konut piyasasına genel bakış Mart 2015 raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili güncel veri, araştırma bilgilerini sağlamak amacıyla faaliyet gösteren ve sadece gelişmekte olan ülkelere odaklanan dünyanın ilk internet gayrimenkul bilgi şirketi. İşte Türkiye konut piyasasına genel bakış Mart

Elektrik Piyasası Kanunu Tasarısı Komisyonda kabul edildi!

Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarla Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi.

Elektrik piyasası tüketici hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik!

Elektrik piyasası tüketici hizmetleri yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği, tek bir ortak sayaç kullanan abonelerinde serbest tüketici olabileceği hakkında esasları barındırıyor. İşte 18 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik..

Türkiye Gayrimenkul Piyasası 2015 Raporu yayınlandı!

Colliers International tarafından 6 aylık periyotlarla hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu'nun 2015 yılı için olanı yayınlandı. Raporda Türkiye ve yurtdışında gayrimenkul uzmanları tarafından en çok takip edilen araştırma yayınları arasında.

Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Şubat 2015 raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerini sağlamak amacıyla faaliyet gösteren bir şirket. İşte REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Şubat 2015 raporu...

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi başvuruları bugün başlıyor. Yüzde 25 peşinatta 120 ay vade yapılan projede 2 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi'nde 2 adet konut satıyor!

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi'nde 2 adet konutu açık satış usulü ile satışa sunuyor. Başvuruları 23 Şubat'ta başlayacak olan projede 3+1 daireler yer alıyor.

Nizip emalk piyasası ne durumda Haberi

Nizip emalk piyasası ne durumda

İlçe genelinde hizmet veren Emlakçılar, son günlerde hızla yayılan inşaat sektöründe düşüş ancak, emlak piyasasında ise hareketlilik olduğunu ifade ettiler. 


Emlak piyasasının bundan 4 ay öncesine göre biraz daha hareketli olduğuna vurgu yapan emlakçılar, ilçe genelinde son zamanlarda daire mülk satışlarının gerçekleştiğini söylediler. 

Yaptıkları konuşmasında emlakçılar; "Ancak inşaat konusunda eskiye göre biraz durgunluk söz konusu. Bunun nedeni ise arsanın azlığı ve yapanın geçiş zamana göre eksilmesi ama yinede ilçe genelinde emlak ve satışlar konusunda öyle büyük sıkıntılar yoktur" dediler.


Yeşil Nizip