03 / 05 / 2024

Nlogo İstanbul son durum

Nlogo İstanbul son durum

Yerli ve yabancı yatırımcının talepleri üzerine Özyurtlar İnşaat, 2016’da satışa açmayı planladığı bir bloğu daha satışa çıkardı. Yoğunluk nedeniyle Nlogo İstanbul Satış Ofisi hafta sonu da dahil olmak üzere gece 23.00’a kadar hizmet vermeye başladı.

Nlogo İstanbul'da ilk 12 taksidi Özyurtlar ödüyor!

İstanbul Esenyur'ta inşa edilen Nlogo İstanbul'da toplamda 2 bin 550 adet daire yer alıyor. Teslimlerin 1 yıl sonra gerçekleşmesi planlanan projede ilk 12 taksit Özyurtlar bünyesinde ödeniyor.

Yatırımcılar dikkat! Borsa İstanbul son 10 yılda ne kadar kazandırdı?

Son dönemlerde sert rüzgarların estiği Borsa İstanbul son 10 yılda ne kadar kazandırdı? İşte Borsa Filozofu'nun konu ile ilgili o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Borsa’da son dakika! Borsada devre kesici çalıştı, işlemler geçici olarak durduruldu!

Ülkemizi büyük bir üzüntü ve yasa boğan deprem felaketi gündemdeki önemini korurken, Borsa İstanbul’da da satış ağırlıklı seyir devam ediyor. Endeks güne yine kayıplarla başlarken, Borsa İstanbul son dakika yaptığı açıklama ile devre kestiğini duyurdu.

Nlogo İstanbul'un 2. etabında teslimler başlıyor!

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Nlogo İstanbul'da 2’nci etap'ta teslimler başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Özyurtlar Holding'in 33’üncü projesi ‘Nlogo İstanbul’un 2’nci etap teslimleri başlıyor.

Nlogo projesinde 0.64 faiz oranlı son daireler!

2 bin 679 konuttan oluşan Nlogo projesinde son daireler satışta. Nlogo projesinde, 0.64 faiz oranıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Nlogo İstanbul'da yaşam başladı!

Toplam 2 bin 700 daire ve 70 dükkandan oluşan 'NLogo İstanbul'da ticari ünitelerin de yüzde 60'ı satıldı. Projede yaşam başladı...

Tema İstanbul son durum!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul'da son 50 daire kapsamında çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki Tema İstanbul son durum ne?

Nlogo İstanbul'da teslimler başladı!

Özyurtlar'ın Esenyurt'ta 310 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirdiği Nlogo İstanbul'da teslimler başladı. Projede fiyatlar 265 bin TL ile 1 milyon 35 bin TL arasında değişiyor...

Nlogo İstanbul'daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın açık artırmayla satışa sunduğu Nlogo İstanbul’un cadde dükkanlarının yarısından fazlası bir saat içinde tükendi..

Nlogo İstanbul’un cadde dükkanları 15 Şubat'ta satışta!

Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul'daki dükkanlar 15 Şubat Perşembe saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik tarafından satışa çıkacak...

Nlogo cadde dükkanları 419 bin TL'den açık artırmada!

63 dükkanın satışa sunulduğu Esenyurt’taki  Ncadde Ottoman ve ‘Nlogo İstanbul’ projelerinin müzayedesi 15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 14:00'da yapılacak..

Nlogo İstanbul son durum Haberi

Nlogo İstanbul son durum

Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Nlogo İstanbul’un taksitlerini 2017’de başlatan ödeme planı ile öne çıkan yeni kampanyası beklenen ilgiyi gördü ve satışa çıkan konutların yarısı satıldı.


Kampanya kapsamında Nlogo İstanbul’dan daire alanların yüzde 25 peşinatı verip, ödemeye tam 12 ay sonra yani ev tesliminde başlayacağını ifade eden Özyurt, “Bu arada taksitleri biz ödeyeceğiz. Konut alıcısı ödemelereyse 2017’de yani ev tesliminde başlıyor.


Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Nlogo İstanbul’un kasım ayı boyunca devam edecek olan "60 ay 0 faiz. Taksitleri 2017'de ödemeye başlayın” kampanyası yoğun ilgiyle karşılandı. Kısa bir sürede satışa çıkan konutların yüzde 50’si satıldı. Yoğunluk nedeniyle Nlogo İstanbul Satış Ofisi hafta sonu da dahil olmak üzere gece 23.00’a kadar hizmet vermeye başladı. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, gelen talep...