28 / 04 / 2024

Borsa’da son dakika! Borsada devre kesici çalıştı, işlemler geçici olarak durduruldu!

Borsa’da son dakika! Borsada devre kesici çalıştı, işlemler geçici olarak durduruldu!

Ülkemizi büyük bir üzüntü ve yasa boğan deprem felaketi gündemdeki önemini korurken, Borsa İstanbul’da da satış ağırlıklı seyir devam ediyor. Endeks güne yine kayıplarla başlarken, Borsa İstanbul son dakika yaptığı açıklama ile devre kestiğini duyurdu.



Borsa İstanbul’da Kahramanmaraş’ta dün yaşanan ve 10 şehrimizi birden etkileyen depremin sarsıntıları devam ediyor. Borsa İstanbul BIST 100 endeksi güne yüzde 0,53 kayıpla başlarken, Borsa İstanbul, kayıpların devam etmesi nedeniyle Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin devreye girdiğini ve pay piyasasındaki tüm sıralarda işlemlerin geçici olarak durdurulduğunu bildirdi.

Borsa’da son dakika! Borsada devre kesici çalıştı, işlemler geçici olarak durduruldu!

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi güne yüzde 0,53’lük kayıpla 4 bin 903 puandan başlangıç yaptı. Sektör endeksleri arasında en fazla kayba uğrayan sektör endeksi spor olurken, tek kazandıran sektör endeksi yine taş, toprak sektörü oldu. Spor endeksi yüzde 2,43 oranında değer kaybederken, taş, toprak sektörü yüzde 1,80 oranında prim yaptı. Bankacılık sektör endeksi yüzde 0,01’lik düşüş kaydederken, holding endeksindeki değer kaybı yüzde 0,68 olarak gerçekleşti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön