08 / 07 / 2024

NO-DIG TURKEY

NO-DIG TURKEY

Demos Fuarcılık açıklamasına göre, kazısız teknolojiyle yer altına inerek altyapı projeleri yapan firmalar; Akated, Demos Fuarcılık ve Zed Fuarcılık iş birliğiyle gerçekleştirilecek fuarda bir araya gelecek...

Tropıcal Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tropıcal Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zelson Luız Pınheıro Tenorio ve Ambrosto paulıno Mıranda ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

AKATED Uluslararası No Digİstanbul 2015 Konferansı 28-30 Eylül'de!

Altyapı ve Kazısız Teknolojiler Derneği (AKATED) Uluslararası No Digİstanbul 2015 Konferansı tarafından 28-30 Eylül 2015 tarihleri arasında WOW İstanbul Convention Center’da düzenleniyor.

Dariah Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dariah Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ali Habib Ali Mohamed Kukar tarafından Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Nisan'da kuruldu.

Dico Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dico Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ali Habib Ali Mohamed Kukar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da İstanbul İmar İş Merkezi'nde kuruldu.

Emlak vergisi sicil no nasıl öğrenilir?

Emlak Vergisi Kanunu gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için emlak vergisi ödenmesi gerekiyor. Peki, emlak vergisi sicil no nedir? Emlak vergisi sicil no nasıl öğrenilir?

Res Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Res Turkey Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi, M. Ameen Ahmed Ali Hasan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Nisan'da kuruldu.

Vergi usul kanunu genel tebliği sıra no:446!

Vergi usul kanunu genel tebliği sıra no: 415'inde değişiklik yapılmasına dair tebliğ sıra no 446, 4 Nisan 2015 tarihinde 29316 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Vergi usul kanunu genel tebliği sıra no:446...

Valbruna Turkey Mayıs ayında paslanmaz çelik merkezi açacak!

Kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, Mayıs ayı itibarıyla paslanmaz çelik servis merkezini devreye alacak.

Valbruna Turkey paslanmaz çelik merkezi açacak!

Otomotiv, enerji, petrokimya, hidrolik ve pnömatik, pompave vana, bağlantı elemanları, kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, paslanmaz çelik merkezi açıyor..

China Homelife Turkey 3 Haziran'da kapılarını açacak!

Geçtiğimiz yıl yoğun bir katılım ile gerçekleşen China Homelife Turkey, bu yıl da 3-6 Haziran tarihlerinde CNR EXPO Yeşilköy İstanbul ‘da başlıyor.

Yayalar 8 no’lu parsele tapu geliyor!

Pendik Belediyesi, son olarak Yayalar 8 no’lu parseli de Milli Emlak’tan devralarak hak sahiplerine satışına başlıyor. Ertuğrulgazi-Sülüntepe Hazine parsellerinden olan alanda devir işlemlerinde son aşamaya gelindi.

Pendik Yayalar 8 no'lu parsele tapu geliyor!

Vatandaşları tapu sahibi yapmaya devam eden Pendik Belediyesi, son olarak Yayalar 8 no’lu parseli de Milli Emlak’tan devralarak hak sahiplerine satışına başlıyor. Ertuğrulgazi-Sülüntepe Hazine parsellerinden olan alanda devir işlemlerinde son aşamaya gel

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Jorge Cerdo Munar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

NO-DIG TURKEY Haberi

NO-DIG TURKEY

NO - DIG TURKEY Altyapı ve Kazısız Teknolojiler ihtisas Fuarı" 28-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Demos Fuarcılık açıklamasına göre, kazısız teknolojiyle yer altına inerek altyapı projeleri yapan firmalar; Akated, Demos Fuarcılık ve Zed Fuarcılık iş birliğiyle gerçekleştirilecek fuarda bir araya gelecek, istanbul Fuar Merkezi'nde 28-31 Ağustos 2014 tarihlerinde yapılacak NO - DIG TURKEY Altyapı ve Kazısız Teknolojiler İhtisas Fuarı, inşaat sektörünü buluşturacak. Fuarda, sondaj makineleri, yeraltı borulamasistemleri, kablo hatları, su ve gaz kaçağı tespit teknolojileri, patlatma, beton, pompa araçları, dozerler, greyderler, coğrafi bilgi sistemleri gibi çeşitli altyapı çalışmalarını gerçekleştiren ürünler tanıtılacak. Fuara yerel yönetimler başta olmak üzere, ulusal ve uluslararası inşaat ve altyapı şirketlerinin ilgi göstermesi bekleniyor. 



Hürses...