18 / 05 / 2024

Nobel Trade Turizm Otelcilik adres 

Nobel Trade Turizm Otelcilik adres 

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Khalıd AB Qahar ve Allah Gul Mullah Gul ortaklığında kuruldu.

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermoso Trade Gayrimenkul Kiralama Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Harun Cesuroğlu ve Mehmet Cesuroğlu ortaklığında kuruldu.

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Marjıya tarafından kuruldu.

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Khalıd AB Qahar ve Allah Gul Mullah Gul ortaklığında kuruldu.

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Turkısh Trade Gayrimenkul İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile S.M.Abdullah Al-Tahamı tarafından kuruldu.

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

International Trade And Real Estate Company Emlak Ve Turizm Dan. İth.İhr.İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Imad Mohamed K. Yousef tarafından kuruldu. 

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nobel Otelcilik Turizm Restoran Yazılım Hizmetleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkerim Çiftçi tarafından kuruldu.

Adem Trade Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Trade Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Ateş ve Abdallah Kassem ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi'nde kuruldu.

Kartepe Dubai'de turizm fuarında tanıtıldı!

Kartepe Belediyesi, bu yıl 22.'ncisi düzenlenen Orta Doğu'nun en büyük turizm fuarı olan 2015 Arabian Travel Market'e katıldı. Fuar 4-7 Mayıs tarihleri arasında Dubai World Trade Center'de gerçekleşti..

Comdot For Trade Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Comdot For Trade Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 21 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Marwan Shafıq Salım Nassar tarafından kuruldu...

Martı Aphrodisias, turizm yatırım belgesi aldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; Aydın İli, Karacasu İlçesi'ndeki Martı Aphrodisias Butik Oteli için alınan Turizm Yatırım Belgesi ile ilgili açıklamalarda bulundu...

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş. kuruldu!

Ursa Turizm Dış Ticaret ve İnşaat Sanayi A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Onur Erdoğru, Başkan Yardımcısı olarak Burcu Ceren Peçinel ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise İbrahim Onur Karagöz görev alacak...

Taran İnşaat Turizm İşletmecilik şžirketi iflas etti!

Ankara İflas 21. İcra Dairesi, Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi iflas ettiğini duyurdu. Taran İnşaat Turizm İşletmecilik Ticaret ve Sanayi Limited şžirketi Uğur Mumcu Caddesi No: 55/8 Gaziosmanpaşa çankaya / ANKARA'da ye

Fatih Destebaşı, Aderans GYO Turizm İnşaat şžirketi'ni kurdu!

Aderans GYO Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şžirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Fatih Destebaşı, Başkan Yardımcısı olarak Osman Bayraktar ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Fatih Destebaşı görev yapacak...

Nobel Trade Turizm Otelcilik adres  Haberi

Nobel Trade Turizm Otelcilik adres 


Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Khalıd AB Qahar ve Allah Gul Mullah Gul ortaklığında kuruldu.

Nobel Trade Turizm Otelcilik Ve Kozmetik Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye...