16 / 05 / 2024

North Dekorasyon kimin

North Dekorasyon kimin

North Dekorasyon Ve İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Tuğkan Aykaç tarafından kuruldu. 

North Dekorasyon Ve İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

North Dekorasyon Ve İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Tuğkan Aykaç tarafından kuruldu. 

Umay Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Melek Çakmak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Evmambo’dan ilkbahara özel dekorasyon önerileri!

Evmambo ilkbahara özel dekorasyon önerileri sunuyor. İşte mekanlarını baharın enerjisi ile yenilemek ve daha canlı hale getirmek isteyenler için evmambo.com’un deneyimli uzmanlarından birkaç küçük öneri.

Kuzu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ercan Kuzu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı Caddesi'nde kuruldu.

Akbey Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbey Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Durdu Büyüktaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Yüzyıl Sokak'ta kuruldu.

Aphorm Dizayn Mimarlık Dekorasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aphorm Dizayn Mimarlık Dekorasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilge Çiçekciler, Yıldız Kurt tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 10 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Aydınsaray Yapı Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınsaray Yapı Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Aydın, Canan Nilüfer Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta Eyüp'te kuruldu.

Pastel Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pastel Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Türk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mart 'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Altınay Caddesi'nde kuruldu.

İstanbulum Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulum Tasarım Dekorasyon İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Akçam tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Mart'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Dekorasyon Mahrukat İnşaat Malzemeleri İnşaat Taahhüt Nakliye Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Karaarslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu.

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Erkan, Bilgin Ağyüzlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat'ta Yenerler İş Merkezi'nde kuruldu.

Hey Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hey Gayrimenkul Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Kanpak, Mehmet Emin Kanpak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta Fatih, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onka Dekorasyon Hizmetleri Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fadime Düğüncü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Şubat'ta Beykoz, Yenimahalle, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

North Dekorasyon kimin Haberi

North Dekorasyon kimin

North Dekorasyon Ve İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Tuğkan Aykaç tarafından kuruldu. 

North Dekorasyon Ve İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıt istasyonu,liman, tünel, petrol tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam vesıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrike her...