09 / 05 / 2024

North Kalite şirketi adres

North Kalite şirketi adres

North Kalite Gözetim Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Onur Koşar, Volkan Akıncı ve Mehmet Hendemoğlu ortaklığında kuruldu. 

North Kalite Gözetim Limited Şirketi kuruldu!

North Kalite Gözetim Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Onur Koşar, Volkan Akıncı ve Mehmet Hendemoğlu ortaklığında kuruldu. 

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş tarafından kuruldu.

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Prokal Kalite Uygunluk Belgelendirme Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kubilay Öner ve Yusuf Levent Ertoktaş ortaklığında kuruldu.

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş taarfından kuruldu.

Northıngton İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Northıngton İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 194 bin 417 sermaye bedeli ile Onut Köroğlu, A. Onyemaobı Nwachukwu, Mahmood Ahmadu ve MS Power İnşaat A.Ş. ortaklığında kuruldu.

North Blacksea İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North Blacksea İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Kocabal ve Celal Öksüz ortaklığında kuruldu.

Vakıf GYO Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Ulusal Kalite Hareketi’ne katıldı.

North Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

North Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özer Uğraş tarafından kuruldu.

North Shore İst Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North Shore İst Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hürel Çizel tarafından kuruldu.

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Faisal Saleh J Naytah tarafından kuruldu.

North Studio Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North Studio Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Louay Albarazi tarafından kuruldu.

North Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

North Gayrimenkul İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Salman tarafından kuruldu.

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Standard And Code Kalite Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Ufuk Güven tarafından kuruldu...

North Kalite şirketi adres Haberi

North Kalite şirketi adres

North Kalite Gözetim Limited Şirketi bugün Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Onur Koşar, Volkan Akıncı ve Mehmet Hendemoğlu ortaklığında kuruldu. 

North Kalite Gözetim Limited Şirketi konusu:
1.Her sektörde numune alma dahil bağımsız tarafsız test/analiz ve/veya kalibrasyon hizmeti vermek üzere laboratuvarlar kurmak, şubeler açmak, uygunluk değerlendirmesinde bulunmak, test/analiz raporu hazırlamak, kalibrasyon sertifikası hazırlamak 2.Her sektörde bağımsızlık kriterleri doğrultusunca her tür muayene hizmetini tarafsız olarak vermek, muayene raporu hazırlamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

North Kalite Gözetim Limited Şirketi adres: Postane Mahallesi Begonya Sk. No:3/1...