19 / 05 / 2024

North Star Emlak Pazarlama adres 

North Star Emlak Pazarlama adres 

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Faisal Saleh J Naytah tarafından kuruldu.

Star 44 Emlak Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Star 44 Emlak Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Çakır tarafından kuruldu.

North Shore İst Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

North Shore İst Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hürel Çizel tarafından kuruldu.

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Faisal Saleh J Naytah tarafından kuruldu.

Shıne Star Internatıonal Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shıne Star Internatıonal Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baojıng Yang ve Farhad Haj Abbasgholı ortaklığında kuruldu. 

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldebaran Star Turizm Emlak Ulaşım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Orçun Çetinkaya ve Nadıa Pavan ortaklığında kuruldu. 

5 Star Emlak Turizm Animasyon Org. İnşaat Gıda Tekstil Ayakkabı Otom. Lokanta San.ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

5 Star Emlak Turizm Animasyon Org. İnşaat Gıda Tekstil Ayakkabı Otom. Lokanta San.ve Tic.Limited Şirketi, Mehdı Karımıan tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Sarıyer'de kuruldu.

Star Group Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Group Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Yavuzant, Mutalip Yavuzant, Ahmet Yavuzant ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Star Neıghbourhood Internatıonal Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Star Neıghbourhood Internatıonal Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Mazen Al Arsalanı Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde açıldı.

Golden Star Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Star Emlak İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, 2 Şubat 2015 'te Şişli'de, Ramı Kolko Müdürlüğü'nde kuruldu.

Star Elit Travel Turizm Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Star Elit Travel Turizm Emlak İnşaat Madencilik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Apaydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Emlakçılar Odası niye var?

Star Gazetesi'den Özay Şendir, bugünkü yazısında "Emlakçılar Odası niye var?" başlıklı yazı kaleme aldı...

Tebernüş Kireççi: İstanbul'daki emlak fiyatları dengesiz!

Star İstanbul, emlak piyasının nabzını tutan gazeteci Tebernüş Kireççi ile kentin geleceğini masaya yatırdı

Milli Emlak Van'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Van Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Van ilinin Merkez ilçesi, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan bin 93 metrekare arsa üzerinde kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

North Star Emlak Pazarlama adres  Haberi

North Star Emlak Pazarlama adres 

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 110 bin TL sermaye bedeli ile Faisal Saleh J Naytah tarafından kuruldu.

North Star Emlak Pazarlama Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Her türlü dayanıklı tüketim malları, buzdolabı, çamaşır...