17 / 05 / 2024

Northland Ankara tasarımı

Northland Ankara tasarımı

Ankara Ovacık'ta yükselen Northland Ankara projesi 2020'li yılların tasarımıyla şekilleniyor. Projede konutlar kadar iş yerleri de dikkat çekiyor. 

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Northland Ankara KASKAD sistemi!

Northland Ankara'da KASKAD sistemiyle yoğun ilgi görüyor. Ankara'da, Kasım'dan Nisan'a kadar süren kış aylarında yapılan ekstra harcamalar, ailelerin en önemli gider kalemleri arasında yer alıyor.   

Northland Ankara 2020'li yılların tasarımıyla şekilleniyor!

Ankara Ovacık'ta yükselen Northland Ankara projesi 2020'li yılların tasarımıyla şekilleniyor. Projede konutlar kadar iş yerleri de dikkat çekiyor. 

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

Küresel Tasarım Kentleri 3. Genel Kurulu tamamlandı!

Küresel Tasarım Kentleri 3. Genel Kurulu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Küresel Tasarım Kentleri Teşkilatı Başkanı Melih Gökçek’in kapanış konuşmasıyla tamamlandı. Ankara Deklarasyonu da oybirliğiyle kabul edildi.

Küresel Tasarım Kentleri toplantısı yarın!

Küresel Tasarım Kentleri Teşkilatı'nın 3. Genel Kurulu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın ev sahipliğinde yarın başlayacak. Ankara’da 2 yıl aradan sonra bir araya gelen GDCO’ya üye kentlerin temsilcileri için dün akşam konuklara resepsiyon verildi

A Tasarım, Ankara'nın çehresini değiştiriyor!

A Tasarım Mimarlık, Atakule Alışveriş merkezinin yenilenmesi başta olmak üzere 'Hızlı Tren Garı' ve 'Uluslararası Fuar Merkezi' gibi Başkent'te simge olmaya aday projelere imza atıyor.

Küresel Tasarım Kentleri Teşkilatı Toplantısı Ankara'da yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in başkanlığını yaptığı 2015 yılında Ankara’da gerçekleştirilecek olan “Küresel Tasarım Kentleri Teşkilatı’nın (GDCO)” 2015 yılı 3. Genel Kurul Hazırlık Toplantısı Ankara’da yapıldı.

Bat Pazarı'na Ankara modeli kentsel tasarım!

Bat Pazarı'na Başkent modeli kentsel tasarım uygulandı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in talimatıyla Bat Pazarı'na yönelen Büyükşehir'in mühendis ve mimarları, şehir estetiğine farklı bir hava kazandırdı...

Elit Royal Residence’ın akıllı ev tasarım yarışması ödül töreni 24 Mayıs'ta!

Ankara’da lüks ve ve konforun yeni adresi olan Elit Royal Residence’ı hayata geçiren Elit Yapı’nın çocuklar arasında düzenlediği “akıllı ev tasarım yarışması”nın ödül töreni 24 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşiyor...

Elit Yapı'nın düzenlediği "akıllı ev tasarım yarışması" sona erdi!

ANKARA' da lüks ve konforun yeni adresi olan Elit Royal Residence 'ı hayata geçiren Elit Yapı'nın çocuklar arasında düzenlediği "akıllı ev tasarım yarışması" sona erdi...

Elit Yapı'nın akıllı ev tasarım yarışması sona erdi!

Ankara’ da lüks ve konforun yeni adresi olan Elit Royal Residence’ ı hayata geçiren Elit Yapı’ nın çocuklar arasında düzenlediği “akıllı ev tasarım yarışması” sona erdi.

Northland Ankara tasarımı Haberi

Northland Ankara tasarımı

Northland Ankara konut projesi Ankara Ovacık'ta hayata geçiriliyor. Northland Ankara Projesi Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu, İntegra ve Özgaziantep firmalarının ortaklığı ile hayata geçirilen ve ilk günden büyük ilgi toplayan Northland Ankara konut projesinin, kendilerinin geleceğe yönelik hayalleri, Mimar Evren Yiğit’in tecrübe ve başarısı ile birleştiğini kaydetti.


Son yıllarda büyükşehirlerin dışında Anadolu’da da hızla yaygınlaşan konut projelerinin ilk örneklerinin ihtiyaca yeteri kadar cevap vermemesi, yanlış kurgulanarak, gereksiz masraflara yol açması gibi kötü örneklerle dolu olduğunu anlatan Uslu, şunları söyledi:
“Biz Northland Ankara’yı 2020’li yılların konut projesi olarak planladık. Bunun için ekibimizle aylarca gece gündüz çalıştık. Bu nedenle de lokasyonu oldukça bakir, ama şehrin ana noktalarına oldukça yakın olan Ovacık’ı seçtik. Gelecek on yıllarda projeler birbiri ile iç içe olmayacak,...