25 / 07 / 2024

Nosaıbah İnşaat adres 

Nosaıbah İnşaat adres 

Nosaıbah İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Sharafatullah tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Nosaıbah İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nosaıbah İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Sharafatullah tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Nurol Park Basın Ekspres adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Nurol Park Basın Ekspres adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de inşa ediliyor.

DKY Kartal DKY İnşaat adres!

Daire seçeneklerinin 2+1.5'dan 6+1.5'a kadar farklılık gösterdiği proje toplam 331 adet daireden meydana geliyor. DKY Kartal DKY İnşaat adres bilgileri kapsamında FSM Köprüsü’ne 25 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres!

Toplam 37 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 599 adet daire yer alıyor. Avrupa Konutları Kale Artaş İnşaat adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Zeytinburnu ilçesine bağlı Cevizlibağ'da yükseliyor.

Bahçekent Flora adres bilgileri!

Bahçekent Flora adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Başakşehir'de, Medeniyet Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin büyüklükleri 65 metrekareden başlangıç gösteren projede teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Başakşehir Avrupark Bahçekent adres!

Başakşehir Avrupark Bahçekent adres bilgisi kapsamında proje, Sanayi Mahallesi Hadımköy Hoşdere Yolu üzerinde bulunuyor. Cihan İnşaat imzası ile yükselen projede daire fiyatları 204 bin TL'den başlıyor.

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe'de 2. etap satışta!

Dumankaya İnşaat, 1. etap satışları kısa sürede tamamlanan projenin 2. etabını satışa çıkardı. Adres konseptli projelerin sonuncusu Adres Sancaktepe’deki yatırımcılar, ön satış döneminde projeye yoğun ilgi gösterdi.

Dumankaya Adres Sancaktepe'de satışlar bugün başlıyor!

Dumankaya İnşaat, Adres Sancaktepe projesini bugün satışa sunuyor. Adres Sancaktepe projesinde satışlar saat 13:00 itibariyle başlıyor. 300 dairelik Adres Sancaktepe projesinde 180 daire satışa çıkıyor...

New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgileri!

New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgilerine göre proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yer alıyor. 98 adet daireden oluşan proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika kadar uzaklıkta yükseliyor.

Nosaıbah İnşaat adres  Haberi

Nosaıbah İnşaat adres 

Nosaıbah İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Sharafatullah tarafından kuruldu.

Nosaıbah İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. İkamet amaçlı konutlar inşaa etmek, fabrika, iş yerleri inşaatını, tadilat ve dekorasyonlarını yapmak, yurt içinde ve yurt dışında su kuyuları açmak, kat karşılığı mesken ve iş yerlerinin inşaatını yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında ibadethane, cami ve mescidlerin inşaatını yapmak. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 2) Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını...