06 / 05 / 2024

nostalji haberleri

nostalji haberleri

2002 yılında Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı ''Ulaşım Master Planı'' kapsamında 2023 yılına kadar İstanbul'un ulaşım sorununu çözecekmiş. İşte, Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı özel haber.

1975 yılında İstanbul'un son tramvayları hurdacılara satılmış!

İstanbul'un en eski kitle ulaşım aracı olan tramvayların trafikten kaldırılmasıyla alındıkları kamp yerinde çürümeye yüz tutmuşlar. Parçalara ayrılan tarihi tramvaylar, bir milyon liraya hurdacılara satılmış.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Katlanabilen telefon Huawei P50 Pocket 3 bin TL indirimde! Yeni teknoloji ve nostalji! 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

Huawei, en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan Huawei P50 Pocket'a 3 bin TL indirim uyguladı! Yeni teknoloji ile nostalji yaratan bu telefonun fiyatları şok edecek! Peki, Huawei P50 Pocket fiyatları ne kadar? İşte 23 Haziran 2022 fiyat listesi...

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Kaya tarafından kuruldu.

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nostalji Seramik Dünyası İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Kaya tarafından kuruldu.

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Nostalji Otelcilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Barış Alkan ve Mehmet Ali Geçer ortaklığında kuruldu. 

Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi gün sayıyor!

Antalya Dokuma Fabrikası, bu kez bir oyuncak müzesine ev sahipliği yapacak. Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi, büyüklerin nostalji, küçüklerin eğlence merkezi oluyor.

National Standard Finance, radarına Türkiye'yi aldı!

Yabancı yatırımcı rotasını Türkiye'ye çevirdi. Peş peşe gelen yatırım haberleri ile yatırım limanı algımız güçlendi.

Konya Altınekin TOKİ kurası bugün!

TOKİ Konya Altınekin projesinin konut belirleme kurası bugün çekilecek. TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çorum Alaca TOKİ 47 konut kura sonucu!

Çorum Alaca TOKİ 47 konut kura sonucu henüz açıklanmadı. Çorum Alaca TOKİ 2 Etap kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

AVM kiralarındaki TL'ye dönüşte kavram karmaşası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ve kimi zaman doğrudan müdahalesiyle özellikle AVM'lerde kiraların birer ikişer dövizden Türk Lirası'na döndürüldüğü haberleri geliyor. Ama durun! Öyle hemen avuçlarımız patlarcasına alkışlamadan önce biraz düşünelim...

TU’M, Üçüncü havalimanının yeme-içmesine talip!

Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Saat&Saat’in ortak olduğu TU’M, ilk projesini Water Garden’da Nostalji Sokağı ile hayata geçiriyor. TU’M, nostaljik lezzetleri üçüncü havalimanına da taşımaya talip. Üçüncü havalimanının 30 bin metrekarelik dev yeme-içme alanı ihalesi haftaya yapılacak

Water Garden, 3. havalimanının yeme-içmesine talip!

Cengiz Holding, Kalyon İnşaat ve Saat&Saat’in ortak olduğu TU’M, ilk projesini Water Garden’da Nostalji Sokağı ile hayata geçiriyor. TU’M, nostaljik lezzetleri üçüncü havalimanına da taşımaya talip.

nostalji haberleri Haberi

nostalji haberleri

2002 yılında Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı ''Ulaşım Master Planı'' kapsamında 2023 yılına kadar İstanbul'un ulaşım sorununu çözecekmiş. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın hazırladığı habere göre; 2023 yılının sonunda kente 787 kilometre raylı sistem hattı döşenecekmiş.


Haberin devamı için...