08 / 05 / 2024

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Behice Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Kiralık dairelerde açık artırma dönemi başladı! Ev sahipleri, konutlarını  ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkarıyor!

Antalya’ya yerli ve yabancı göçü tüm hızıyla sürerken, fahiş kira yükselişlerinin önü kesilemiyor. Kent merkezindeki pek çok semtte kiralık konut sıkıntısı yaşanırken, bazı mülk sahipleri de konutlarını ‘açık artırma’ usulüyle kiraya çıkartmaya başladı.

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.

Yeni Seat İbiza’dan müjdeli haber! Bütün araba fiyatları zamlanırken ona zam uğramadı! 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni Seat Ibiza, enerjik ve özgür sınırsız tasarımı ile bütün ilgiyi üzerine çekerken, aydınlatmalı havalandırma ızgaraları ve 10. 25 inç dijital gösterge paneli ile bütün gözleri üzerinde topluyor. Peki Yeni Seat İbiza'ya eylül ayında zam geldi mi? İşte detaylar...

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gürce İnşaat Metal Elektrik Soğutma Ve Havalandırma Sistemleri Taşımacılık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde İsmail Ayan tarafından kuruldu.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des 2 Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi açıldı!

Beycan Metal Havalandırma İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Des Şubesi bugün Ümraniye'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Öztürk tarafından açıldı.

İnfiks İnşaat Havalandırma Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnfiks İnşaat Havalandırma Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli  ile İlayda Hayal Acar tarafından kuruldu.

Koronavirüs salgını sonrası binalarda değişim başladı!

Tüm dünyayı etkileyen koronovirüs yaşam standartlarını bir hayli etkilerden bu değişim kuşkusuz binalarda yaşandı. Bu dönemde okullarda kullanabilir alanlar ve doğal havalandırma gibi özellikler aranmaya başladı.

Fantek Havalandırma Mühendislik İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fantek Havalandırma Mühendislik İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Alıcı tarafından kuruldu.

Yeni Zigana Tüneli'nin havalandırma sistemi Avrupa'da ilk olacak!

Türkiye'nin mega projelerinden biri olan ve yapımı devam eden Trabzon-Gümüşhane yolundaki Zigana Tüneli, havalandırma sistemleriyle Avrupa'da bir ilk olacak.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Beysan 2020 İnşaat Metal Plastik Havalandırma Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysan 2020 İnşaat Metal Plastik Havalandırma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Kün tarafından kuruldu.

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Haberi

Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat


Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Behice Alagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi'nde kuruldu. 


Nötrino Tesisat Havalandırma Proje Mühendislik İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır:  1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek....