17 / 07 / 2024

Noureddıne Tahir

Noureddıne Tahir

VCONSYST Atık Sistemleri Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir Örnek Mahallesi'nde, Noureddıne Tahir Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

TSKB GYO'nun Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar?

TSKB GYO, Tahir Han Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, TSKB GYO Tahir Han Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Müteahhitler ve çimentocuların tartışmasında son durum ne?

İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 24 Eylül tarihinde sona ermesi planlanan grev süresince çimento fiyatlarında değişiklik olmaması halinde boykot süresini uzatabileceklerini açıklamıştı. Peki müteahhitler ve çimentocuların tartışmasında son durum ne?

Tahir Tellioğlu'ndan inşaat sektörü açıklaması!

Konut kredilerindeki yüksek faizler ile salgın süreci inşaat sektöründe daralmaya neden olurken, sektör oyuncuları arasında da iflas dalgası gündemde. İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın Gebze Metrosu’nun son durumunu masaya yatırdı. Peki Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Ankara Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi kapatılıyor!

Ankara'daki Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi, kapatılıyor. Tarihi hastane devletin kendi arazisi ise kiracı olduğu Bilkent Şehir Hastanesi’ne devrediliyor.

Tahir Doğaç kimdir?

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na seçilen CHP adayı Tahir Doğaç kimdir? Tahir Doğaç bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tahir Nalbantçılar'dan Batman Üniversitesi'ne fakülte vaadi!

Batman Üniversitesi Rektör adayı Prof.Dr. Tahir Nalbantçılar, rektör olması halinde üniversitede tıp, eczacılık, hukuk, ziraat, eğitim ve veterinerlik fakültelerini kazandırmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Special Turizm Araç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Special Turizm Araç Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Salih Ezgü ve Noureddıne Benhamadı ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Başakşehir, Başakşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Tahir Tellioğlu: Müteahhitlik Hizmet Yasası bir an önce çıkmalı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, İnşaat sektörüne yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Tahir Tellioğlu'nun açıklamaları...

Tahir Tellioğlu: Turizme verilen teşvik inşaat sektörüne de verilmeli!

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, İMKON Genel Merkezi'ni ziyaret etti. İnşaat sektörünün sorunlarını Konfederasyon Genel Başkanı Tahir Tellioğlu'ndan dinleyen Türkeş, iş dünyasına ihtiyaç halinde her türlü fedakârlıkta bulunacaklarını söyledi

Tahir Tellioğlu: İnşaat sektörünün önü açıldı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, siyasi istikrarın inşaat sektörüne moral vereceğini belirterek, "Bugün itibarıyla artık milletimizin ve inşaat sektörümüzün önü açıktır" ifadesini kullandı.

Noureddıne Tahir Haberi

Noureddıne Tahir

VCONSYST Atık Sistemleri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 27 Şubat 2015'te, Noureddıne Tahir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


VCONSYST Atık Sistemleri Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1- Şirketin ana faaliyeti yeraltı ve üstü katı atık- çöp sistemi  kurmaktır            2- Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve kamu kurum ve  kuruluşları, belediyeler ,hastaneler, sosyal tesisler, okullar, turistik tesisler, otel ve moteller vb. kurumlar ve her türlü şahıs ve hükmi şahıs işletmeleri ile anlaşılarak veya ihalelere katılmak yoluyla işbu yeraltı atık sistemini kurmak üzere anlaşmaya varır ,ihale alır , sözleşme yapar.                                      ...