03 / 05 / 2024

nova Group

nova Group

Nova Group Holding Üst Yöneticisi Müjdat Güler, ABD'lilerin güven, hukuki sistem, tapu sigortası, değer artışı olan ve iyi getiri sağlayan gayrimenkul sattığını söyledi.

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnova Group Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmet Özcan tarafından kuruldu.

Nova Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Group Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yıldız tarafından kuruldu.

ABD'de konut alan Türklerin sayısı giderek artıyor!

Nova Group Holding Üst Yöneticisi Müjdat Güler, ABD'lilerin güven, hukuki sistem, tapu sigortası, değer artışı olan ve iyi getiri sağlayan gayrimenkul sattığını söyledi.

Nova Group Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Group Global Gayrimenkul Anonim Şirketi, Müjdat Güler Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 2015 tarihinde Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Stüdyo Nova Bornova satılık daire!

İzmir'de Yaman Group imzası ile yükselen ve sadece 1 oda 1 salon daire tipinden meydana gelen Stüdyo Nova Bornova satılık daire fiyatları 180 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Studio Nova Bornova fiyat listesi!

Yaman Group girişimi imzası taşıyan Studio Nova Bornova fiyat listesi ve daha fazla ayrıntı için haberimizi inceleyebilirsiniz..

Studio Nova projesi! Minimum 155 bin liraya!

Studio Nova projesi Yaman Group imzası ile yükseliyor, projede minimum fiyat 155 bin lira olarak belirlendi...

Yaman Group Studio Nova 'da 155 bin liraya!

Yaman Group Studio Nova 'da teslimler Aralık 2014'te gerçekleştirilecek, proje 1 oda 1 salon konutlardan oluşuyor

Yaman Group Plaza Nova Bornova'da 195 bin liraya 1 oda 1 salon!

Bornova'da yükselen Plaza Nova Evleri'nde fiyatlar 195 bin liradan başlıyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor

Plaza Nova Bornova'da 200 bin liraya!

Yaman Group Plaza Nova Bornova'da fiyatlar 200 bin liradan başlıyor, 370 bin liraya kadar yükseliyor, projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Vera Group, Life in Vera Residence projesini anlatıyor! Tıklayın ve izleyin!

Vera Group, Esenyurt'ta konumlandırdığı Life in Vera Residence projesini düzenlediği lansman ile görücüye çıkardı. www.emlakkulisi.tv ekibi, Life in Vera Residence lansmanını izledi ve kaydetti...

Egeyapı Group Başkanı, basınla Batışehir'i konuşacak!

Egeyapı Group, TOKİ ve Emlak Konut iş birliğinde gerçekleştirdiği TEM Otoyoluna cepheli Avrupanın en büyük karma inşaat projesi Batışehir projesi ile ilgili gelinen son noktayı sektör ile ilgili değerlendirmelerin yapılacağı basın sohbet toplantısı ile pa

nova Group Haberi

nova Group

Nova Group Holding Üst Yöneticisi (CEO) Müjdat Güler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ABD'lilerin güven, hukuki sistem, tapu sigortası, değer artışı olan ve iyi getiri sağlayan gayrimenkul sattığını söyledi.


Türk öğrencilere ABD'de konut alması önerisinde bulunduğunu ifade eden Güler, "Türk öğrencilere ABD'de konut almalarını söylüyorum. Amerika'da konut fiyatı ortalama 50-100 bin dolar. Zaten 48 ayda 50 bin dolar kira ödüyor. Alınan konut 4 yıl sonra 100-200 bin dolar olacak. Bu parayı Türkiye'ye getirmesi sermaye olacak. Orada kalırsa da vizesine, yaşamına ve kuracağı hayata destek olacak." şeklinde konuştu. 


ABD'ye belli bir zaman için giden Türk vatandaşlarının konut almasını teşvik ettiğini belirten Güler, Türklerin geçen yıl ABD'de 25 bin civarında gayrimenkul aldığını, bu yıl ise ABD'den alacağı gayrimenkul sayısının 35-40 bini bulacağını düşündüklerini kaydetti.


Güler,...