13 / 05 / 2024

Novada Ataşehir projeleri

Novada Ataşehir projeleri

Novada Ataşehir’de perdeler çocuklar için açılıyor. Novada Ataşehir Çocuk Kültür Merkezi ocak ve şubat aylarında Türkiye’nin en ünlü çocuk tiyatroları ile çocuk oyuncak atölyelerine ev sahipliği yapacak.

Novada Ataşehir AVM'nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu! 

Novada Ataşehir AVM satıldı. AVM’nin yeni sahibi Fenerbahçe Üniversitesi oldu.  AVM'nin 60 milyon doların üzerinde bir fiyatla satıldığı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Ataşehir’in imar plan ve projeleri hazır!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, Örnek Mahallesi imar plan ve projelerinin hazır olduğunu ifade ederek, "Büyükşehir Belediyesi izinlerine kadar her şey yapıldı. Sadece Büyükşehir’de askıya çıkmayı bekliyoruz" diye açıklama yaptı. 

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

İstek İnşaat'tan Ataşehir'e 166 konut geliyor!

İstek İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de 166 konut inşa ediyor. İki ayrı proje için inşaat çalışmalarına devam eden firma projeleri 2018 yılında teslim edecek.

Novada Ataşehir yılbaşında açık mı?

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir yılbaşında açık mı? Novada Ataşehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Novada Ataşehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Novada Ataşehir Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Novada Ataşehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Novada Ataşehir Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ataşehir Watergarden'ın tasarımını MDArch Mimarlık üstlendi!

Ataşehir’de salt gastronomi ve rekreasyona dayalı bir yaşam merkezi olarak Hollanda’lı T Concept firması tarafından tasarlanan Watergarden projesinin mekan organizasyonu ve iç mimari projeleri MDArch Mimarlık tarafından üstlenildi.

Ataşehir'de ofis projeleri çoğaldı!

Gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde İstanbul'un en gözde ilçelerinden biri olan Ataşehir gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı.

Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Novada Ataşehir hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Novada Ataşehir Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Novada Ataşehir AVM bayramda kaça kadar açık? Novada Ataşehir bayramda kaçta açılacak?

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alper Mirmahmutoğulları Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Novada AVM, Ataşehir'de kuruldu.

İstanbul'da ev fiyatları en çok Fatih ve Ataşehir'de arttı!

İstanbul'da konut fiyatları artmaya devam ediyor. Özellikle metro projeleri gittiği tüm bölgede fiyatları uçuruyor Türkiye'nin 15 milyonluk nüfusuyla megakenti olan İstanbul'da konut fiyatları en çok Fatih ve Ataşehir'de yükseldi...

Ataşehir'de metrekare fiyatı 10 bin TL'ye ulaştı!

Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi projesiyle dikkat çekti. Bölgede ofis projeleri hız kazanırken, çalışanlara yönelik konut projeleri de geliştiriliyor. Metrekare fiyatları 5 bin liradan başlıyor ve 10 bin liraya kadar yükseldiği yerler oluyor

Novada Ataşehir AVM'den alışveriş yapan, Çeşme'de tatil kazanacak!

Novada Ataşehir AVM, 20 Haziran-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampanya kapsamında ayın toplamda en yüksek tutarda alışverişini yapan bir ziyaretçisine Ceshme Plus Hotel'de 3 gece 4 gün konaklama hediye edecek...

Novada Ataşehir projeleri Haberi

Novada Ataşehir projeleri

Sihirli Güçler Çocuk Tiyatrosu, BP Çocuk Tiyatrosu ve Banvit Çocuk Tiyatrosu 16 Şubat tarihine kadar her hafta Novada Ataşehir AVM’de ücretsiz olarak oyunlarını sahneleyecek. 

Sihirli Güçler Çocuk Tiyatrosu 11,12 – 18,19 -25, 26 Ocak ve 1,2-8,9-15,16 Şubat tarihlerinde saat 13.00 ve 15.00’de izleyici karşısına çıkacak. BP Çocuk Tiyatrosu’su 10,17,24,31 Ocak tarihlerinde saat 11.30’da oyunlarını sahneleyecek. Banvit Çocuk Tiyatrosu ise 7,14, 21 Ocak tarihlerinde saat 11.00’de sahne alacak.

Çocuklar, Ocak ayı boyunca her hafta sonu çocuk oyun atölyesinde ünlü masal kahramanlarına hayat verecek. Uzman eğitmeler eşliğinde 11,12 Ocak’ta Hansel ve Gretel’in 3 Boyutlu Evi, 18,19 Ocak’ta Pamuk Prenses ve 7 Cüceler Kuklalarını yapacak olan çocuklar, yarattıkları oyuncaklara da sahip olacaklar.

   ...